Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τα 3 παιδιά – Έχουν δαγκώματα σε όλο τους το σώμα

Άγιος Παντελεήμονας: Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σπίτι κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα και τα τρία ανήλικα παιδιά που ζούσαν μαζί με κατσαρίδες και ποντίκια.

Τα ανήλικα τέκνα διέτρεχαν σοβαρό κίνδυνο όπως διαπιστώθηκε από την προανακριτική έρευνα του τμήματος Αγίου Παντελεήμονα και από κοινού με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στην οικία των κατηγορουμένων, τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του συντρόφου και της μητέρας των τριών παιδιών, ηλικίας από τριών έως εννέα ετών, ελληνικής καταγωγής, τα οποία ζούσαν μέσα σε κατσαρίδες και ποντίκια στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως εξακριβώθηκε, οι συνθήκες διαβίωσης των ανηλίκων ήταν επικίνδυνες για την υγεία τους και κατόπιν των ανωτέρω η 30χρονη και ο 54χρονος, συνελήφθησαν.

Τα τρία (3) ανήλικα, με εντολή του κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων» για Ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σήμερα (7-4-2022) το πρωί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο (2) ημεδαποί (30χρονη και 54χρονος), κατηγορούμενοι για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και απλές σωματικές βλάβες. Ο άνδρας κατηγορείται επιπρόσθετα για βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση.

Ειδικότερα, την 6-4-2022 καταγγέλθηκε στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα ότι σε οικία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, διαβιούν σε επικίνδυνες για την υγεία τους συνθήκες τρία (3) ανήλικα παιδιά, μαζί με την ημεδαπή μητέρα τους και τον ημεδαπό σύντροφό της. Επιπρόσθετα καταγγέλθηκε ότι η κατηγορούμενη χρησιμοποιούσε τα ανήλικα τέκνα της για επαιτεία στο Μοναστηράκι.
Επιπρόσθετα, σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για ενδοοικογενειακή βία και μία απόφαση για εκμετάλλευση ανηλίκου σε επαιτεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Άγιος Παντελεήμονας: Έχουν δαγκώματα από ποντίκια σε όλο τους το σώμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από δυο μέρες ο πατέρας των παιδιών πήγε στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε την 30χρονη Αλβανίδα εν διαστάσει σύζυγό του, αναφέροντας πως τα παιδιά του ζούσαν σε επικίνδυνες συνθήκες.

Όπως προκυπτει, ο Κρητικός ναυτικός, πατέρας των παιδιών, επιστρέφοντας απο ένα ταξίδι, επισκέφθηκε το διαμέρισμα που είχε ενοικιάσει για να διαμένουν τα δυο κοριτσακια ηλικίας 2 και 4 ετών που είχε αποκτήσει με την 30χρονη Αλβανίδα εν διαστάσει σύζυγό του και το 6χρονο αγοράκι που εκείνη απέκτησε με έναν σύντροφό της και όταν διαπίστωσε οτι τα παιδιά του ζούσαν σε τρώγλη που τα κατασπάρασσαν τα τρωκτικά, ενημέρωσε την Αστυνομία.

Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί του τμήματος μαζί με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σπίτι και πραγματοποίησαν έρευνες κατά την διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε πράγματι ότι τα παιδιά ήταν παραμελημένα, υπήρχαν παντού κατσαρίδες, ενώ η 30χρονη τα έπαιρνε και πήγαινε σε μια εκκλησία της περιοχής όπου ζητιάνευαν όλα μαζί.

Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων, ενώ τόσο η 30χρονη όσο και ο σύντροφος της συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 54χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε να γλιτώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση στον Πειραιά τόνισε, ότι «Με το Κ.Κ.Ε υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Mε τη μέγιστη θερμοκρασία να σημειώνεται στους Ποτάμους Λασιθίου με 35,6 °C.  , υγρασία και σκόνη μετατρέπουν την εικόνα στα κεντρικά και νότια της χώρας σαν να...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τη δεδομένη πολιτική βούληση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει και να προωθήσει έμπρακτα την υγιή επιχειρηματικότητα εξέφρασε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας,...

ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς,...