Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι καταθέσεις των γιατρών που φωτίζουν την υπόθεση

Φως στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας δίνουν οι καταθέσεις των γιατρών, της παιδιάτρου και του εντατικολόγου που έζησε τις τελευταίες ώρες και το τέλος του κοριτσιού στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του «MEGA, η παιδίατρος αναφέρει ότι «η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πει ότι η Τζωρτζίνα η οποία κοιμόταν δίπλα στην κούνια της Ίριδας ήταν αυτή που βρήκε νεκρό το μωρό».

«Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», ανέφερε η παιδίατρος.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη κατηγορούμενη είχε ισχυριστεί το αντίθετο. Ότι δηλαδή το βρέφος το είχε βρει νεκρό μέσα στην κούνια του η αδελφή της, Δήμητρα.

Στο άκουσμα θανάτου της Τζωρτζίνας η Ρούλα ρωτούσε για τον βηματοδότη
Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλούν οι πρώτες αντιδράσεις και τα αιτήματα της κατηγορουμένης μόλις έμαθε για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο εντατικολόγος κατά την διάρκεια της ανάνηψης όπως αναφέρει στην κατάθεσή του, τηλεφώνησε και στον καρδιολόγο του Ωνασείου για τον ενημερώσει, ενώ του έστειλε και φωτογραφίες από το μόνιτορ.

Μετά από αρκετή ώρα που η 9χρονη δεν ανταποκρινόταν, πήγε να ενημερώσει την μητέρα της, αλλά η αντίδρασή της ήταν αναπάντεχη.

Η 33χρονη κατηγορούμενη στην ανακοίνωση του θανάτου της Τζωρτζίνας, άρχισε να του κάνει ερωτήσεις, με αποκορύφωμα αν λειτουργεί ο βηματοδότης. Κατί που όπως αναφέρει ο γιατρός, του έκανε εντύπωση καθώς δεν είναι η αντίδραση που περιμένεις από μια μητέρα τη στιγμή που μαθαίνει ότι το παιδί της έφυγε από τη ζωή.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ανακοινώνεις σε ένα γονιό ότι το παιδί του ουσιαστικά έχει φύγει από τη ζωή και κάνεις προσπάθεια να το επαναφέρεις δεν περιμένεις να σε ρωτήσει αν δουλεύει ο βηματοδότης», δήλωσε ο εντατικολόγος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις δικαστές συνταξιοδοτούνται από το Συμβούλιο της Επικρατείας με την λήξη του τρέχοντος δικαστικού έτους (30 Ιουνίου 2024), μεταξύ των οποίων είναι και η...

ΔΙΕΘΝΗ

Μέσα σε λίγα λεπτά το Boeing έχασε ύψος 1.800 μέτρων (6.000 πόδια) ενώ βρισκόταν πάνω από τον Κόλπο της Βεγγάλης. Ένας εκ των 211...

ΕΛΛΑΔΑ

Την ένταξη στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή 2021-2027», της δράσης «Κατασκευή Νέων Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας», συνολικού προϋπολογισμού 181 εκατ. ευρώ, εκ...

ΕΛΛΑΔΑ

«Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες κατά την αναζήτηση εισιτηρίων εν όψει αθλητικών εκδηλώσεων υψηλής ζήτησης όπως είναι ο τελικός του UEFA Europa...