Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση από συμμορία νεαρών σε οδηγό ταξί στο Μενίδι – Τον λήστεψαν με τη χρήση βίας

Για «μεροκάματο του τρόμου» κάνει λόγο στην ΕΡΤ ο κ. Γιώργος, επαγγελματίας οδηγός ταξί, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Μενίδι (Αχαρνές Αττικής) περιγράφοντας τα όσα δραματικά βίωσε εν ώρα εργασίας.

«Είχα φάει τόσο ξύλο» λέει στην ρεπόρτερ της ΕΡΤ ο άτυχος αυτοκινητιστής δείχνοντας τα σημάδια από τον άγριο ξυλοδαρμό στο σώμα του. «Τυχερός» μέσα στην περιπέτειά του ο οδηγός ταξί περιέγραψε την ληστεία από ανηλίκους τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (25/6) στο δήμο Αχαρνών στην Ανατολική Αττική.

Ανήλικοι Ρομά στην περιοχή του Μενιδίου έκλεισαν το δρόμο στον οδηγό την ώρα που μετέφερε γυναίκα επιβάτη με κατεύθυνση την Εκάλη. Ο ίδιος δεν γνώριζε καλά την περιοχή και ακολούθησε τις οδηγίες του GPS που τον έκαναν να πάρει τον πιο σύντομο, αλλά επικίνδυνο -όπως αποδείχτηκε- δρόμο.

Από τα ανοιχτά παράθυρα του οχήματος, οι ανήλικοι Ρομά ακινητοποίησαν αρχικά τον 62χρονο οδηγό και αφού τον έβγαλαν έξω από το όχημα, με τη χρήση βίας και του απέσπασαν τα χρήματα και τα κινητά.

Η επιβάτης διέφυγε τρέχοντας από το σημείο στο οποίο έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν ανάλογα περιστατικά ληστειών σε οδηγούς.

Η αστυνομία μετά από την κατάθεση του οδηγού, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές, συνέλαβε έναν ανήλικο ενώ οι έρευνες για τους υπόλοιπους δράστες συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Ως «εγκέφαλος» φέρεται μια 25χρονη η οποία από το καλοκαίρι...

ΕΛΛΑΔΑ

Με στάση εργασίας στις 27/3, 12:00μ.μ. – 3:00 μ.μ., συγκέντρωση στις 1:30μ.μ. στο Υπουργείο Υγείας, συνεχίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στη...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν επιχειρούμε να αλλάξουμε την ατζέντα» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 16-3-2024, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο 16χρονοι, κατηγορούμενοι –κατά περίπτωση- για ληστεία κατά συναυτουργία και...