Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Survivor – Διέρρευσε βίντεο από κινητό: Δείτε τι έκαναν Μαρτίκας – Βρισηίδα και δεν το είδαμε ποτέ

Πρώτη φορά βλέπουμε παίκτες του Survivor να βγάζει τη δημοσιότητα backstage video μετά από κάποιον αγώνα στο ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ και μας έκανε μεγάλη εντύπωση.

Εννοείται ότι δεν κατηγορούμε κανέναν απλά μας φάνηκε περίεργο πώς ένα τέτοιο βίντεο βρέθηκε στα χέρια ή μάλλον στο κινητό του Σπύρου Μαρτίκα.

Φυσικά όσοι εμπλέκονται στο βίντεο και πρόκειται να τους δείτε παρακάτω δεν δεν παρανομούν πουθενά σε σχέση με τους κανόνες της παραγωγής ενώ πως όλοι καταλαβαίνουμε το βίντεο πρέπει να ήρθε στα χέρια του φαρμακοποιού από την ίδια την παραγωγή.

Στο συγκεκριμένο βίντεο το οποίο ανάρτησε σε Story στο instagram ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι ακούγεται η φωνή μιας Ελληνίδας η οποία κρατάει το κινητό και βιντεοσκοπεί το Σπύρο και τη Βρισηίδα έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Κάπου εκεί κοντά βέβαια ακούγεται η φωνή της Ασημίνας ενώ από ότι καταλαβαίνουμε το βίντεο είναι λίγα εικοσιτετράωρα πριν την αποχώρηση του Σπύρου από το Survivor.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια καλύτερα να δείτε και εσείς το βίντεο το οποίο ανέβασε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Προβλήματα δημιούργησε και στην Μύκονο η κακοκαιρία Bettina με τα δρομάκια της Χώρας να έχουν γεμίσει με νερά και φερτά υλικά. Στο βίντεο του...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...