Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου σε Όθωνα Παπαδόπουλο: «Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά στον πρώην δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο, εκφράζοντας του την ευγνωμοσύνη της.

Ο Αλέξης Κούγιας δημοσίευσε την επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου, επειδή «δεν διαθέτει μέσα κοινωνικής δικτύωσης», για να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι από χθες έγινε γνωστό πως ο γνωστός ποινικολόγος είναι ο μόνος συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης.

Η ανακοίνωση:

«Λόγω του ότι η κα Πισπιρίγκου είναι προσωρινά κρατούμενη και δεν διαθέτει μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακάλεσε να δημοσιοποιήσουμε μέσω του site του γραφείου μας την εξής δήλωσή της για τον συνάδελφο κο Όθωνα Παπαδόπουλο.

Η δήλωση της είναι η εξής:

Αγαπητέ Όθωνα, δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας, την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας ικανότατος και έντιμος δικηγόρος.

Η απόφαση για την επιλογή του συναδέλφου σου κου Κούγια για να με υπερασπιστεί ήταν κυρίως της οικογενείας μου, η οποία και με στηρίζει οικονομικά και στην οποία κι εγώ συμφώνησα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο μου συμπαραστάθηκες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και πόσο αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή».

Όθων Παπαδόπουλος για Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί λύθηκε η συνεργασία μας

Τη δική του τοποθέτηση για την αιφνίδια λήξη της συνεργασίας του με την κατηγορουμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, παρουσιάζει ο μέχρι πρότινος συνήγορος της, κ. Όθων Παπαδόπουλος, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε νωρίτερα.

Ο ίδιος αποκαλύπτει τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη αλλά και όλο το παρασκήνιο. Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδόπουλος είχε αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση πριν περίπου πέντε μήνες και μάλιστα σε μια περίοδο που προηγούμενοι δικηγόροι είτε είχαν εκφράσει επιφυλάξεις για την ανάληψη της υπόθεσης είτε είχαν παραιτηθεί αυτής.

Ακολουθεί η επίσημη απάντηση του γνωστού ποινικολόγου κ. Όθωνα Παπαδόπουλου:

«Σας ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με την μέχρι πρό τινος εντολέα μου κ. Σωτηρία Πισπιρίγκου. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών. Το δικηγορικό μου γραφείο δεν εγκαταλείπει ποτέ τον χειρισμό ποινικών υποθέσεων και σέβεται απόλυτα τους εντολείς του. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα. Από το πρώτο λεπτό που η κατηγορούμενη μητέρα μου έδωσε την εντολή για την συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου, εργαστήκαμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πλαίσιο, με κύριο γνώμονα την σωστή απονομή της δικαιοσύνης. Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε πολυτραυματίας μια 22χρονη κοπέλα έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, στην Ηλεία. Σύμφωνα με...

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μωλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Η γυναίκα ηλικίας περίπου 46 ετών, φτάνοντας...

ΕΛΛΑΔΑ

Με πολλή ηλιοφάνεια, άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και μεσημεριανή αστάθεια θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη. Πιο...

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά πήραν από νωρίς το πρωί οι σούβλες και οι ψησταριές, για το ψήσιμο του οβελία. Τιμώντας τα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας, άλλοι προτίμησαν...