Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση 12χρονης: Προπονητής ποδοσφαίρου ο ένας από τους δύο τελευταίους συλληφθέντες

Στην υπόθεση βιασμού και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, στις 10 έχουν φτάσει οι συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης, με τους έξι κατηγορούμενους να έχουν κριθεί προφυλακιστέοι. Χθες Παρασκευή (4/11) σημειώθηκαν δύο ακόμη συλλήψεις, ενός 55χρονου εργαζόμενου σε σούπερ μάρκετ και προπονητή ποδοσφαίρου και ενός 43χρονος που εργάζεται ως ηλεκτρολόγος σε πλοία.

Ο 43χρονος είχε εμφανιστεί αυτοβούλως πριν από λίγο καιρό στη ΓΑΔΑ αναφέροντας ότι είχε συνομιλήσει με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Είχε αρνηθεί ωστόσο ότι είχε συναντήσει το κορίτσι διά ζώσης.

Οι Αρχές προχώρησαν την Πέμπτη (3/11) στη σύλληψη ακόμη δύο ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται. Πρόκειται για έναν 35χρονο από τον Κορυδαλλό, ο οποίος είναι εισοδηματίας και έναν 39χρονο από το Μαρούσι που εργαζόταν σε υπηρεσία φύλαξης ασφαλείας στο Νέο Ηράκλειο.

Ο 35χρονος εισοδηματίας,  που εντοπίστηκε στο σπίτι του στον Κορυδαλλό, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατηγορείται ότι συνάντησε 3 φορές την 12χρονη έναντι αμοιβής.

Ο δεύτερος, ο 39χρονος συνοδός ασφαλείας, και είναι πατέρας ενός παιδιού, εντοπίστηκε στο Ηράκλειο Αττικής. Στο σπίτι του βρέθηκε -μεταξύ άλλων – ένα όπλο και 42 φυσίγγια. Το όπλο το είχε νόμιμα καθώς το δικαιολογούσε η δουλειά του σε εταιρία σεκιούριτι. Ο 39χρονος κατηγορείται ότι συνάντησε μία φορά την 12χρονη έναντι αμοιβής.

Ο κύκλος των συλλήψεων άνοιξε μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 12χρονη, παρουσία παιδοψυχολόγου, στην οποία αναγνώρισε τα πρόσωπα αυτά ως τους άνδρες οι οποίοι τη βίασαν έναντι αμοιβής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ 4 λεπτών το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο παρουσιάστηκε από τον επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη και...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με καυστικό τρόπο σχολίασε, σε ανάρτησή του στην ψηφιακή πλατφόρμα Χ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης την σημερινή εξαγγελλία του πρωθυπουργού...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρήσιμες συμβουλές δίνει στους καταναλωτές ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) καθώς πλησιάζει το Πάσχα και ξεκινούν σε όλη την χώρα οι προετοιμασίες για...

ΕΛΛΑΔΑ

Με διεκδικήσεις για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, εργασιακά δικαιώματα και αδέσμευτη ενημέρωση, οι Ομοσπονδίες του κλάδου των ΜΜΕ ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις...