Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Νέο περιστατικό revenge porn: Είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι και της ζητούσε χρήματα

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά revemge porn.

Άλλη μία υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένας άνδρας, είχε παγιδέψει με κρυφές κάμερες το σπίτι πρώην συντρόφου του και δημοσίευσε βίντεό της, με στόχο να την εκβιάσει και να της αποσπάσει χρήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή TLife στον Alpha, όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα ενημερώθηκε από το φιλικό περιβάλλον της ότι κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο από προσωπικές στιγμές της στο σπίτι. Καλώντας τον πρώην σύντροφό της για εξηγήσεις, αυτός παραδέχθηκε την ενοχή του και ότι βρίσκεται πίσω από τη δημοσιοποίηση των προσωπικών βίντεο της νεαρής γυναίκας.

Θα τα κατέβαζε με αντάλλαγμα

Μάλιστα, σε μια επίδειξη απύθμενου θράσους ο δράστης, σε συνάντηση με την κοπέλα, προσπάθησε να την πείσει να μην τον καταγγείλει, ισχυριζόμενος πως θα έβρισκε ο ίδιος τρόπο να κατεβάσει τα βίντεο από το διαδίκτυο, ζητώντας της μάλιστα και αντάλλαγμα για να το κάνει. «Ήθελε να παρακολουθήσω αντίστοιχα βίντεο με δικές του προσωπικές στιγμές», εξομολογείται η κοπέλα.

Σύμφωνα ωστόσο με την ίδια, ο άντρας όχι μόνο δεν κατέβασε ποτέ τα βίντεο από το ίντερνετ, αλλά την εκβίασε και οικονομικά.

Πώς «ξεσκέπασε» τη δράση του

Η γυναίκα εν συνεχεία απευθύνθηκε σε ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να μάθει πώς βιντεοσκοπήθηκαν οι προσωπικές της στιγμές, καθώς η ίδια δεν είχε δώσει ποτέ τη συγκατάθεσή της για κάτι τέτοιο, και φυσικά σε δικηγόρο προκειμένου να της δώσει νομικές συμβουλές για τις μετέπειτα κινήσεις της.

Ο ερευνητής, αφού παρατήρησε τις γωνίες λήψης των βίντεο, βρήκε πως είχαν τοποθετηθεί δύο κρυφές κάμερες στο δωμάτιο της κοπέλας και συγκεκριμένα μία στο κομοδίνο στην κρεβατοκάμαρα και μία μέσα στο φωτιστικό, χωρίς το θύμα να έχει την παραμικρή υποψία.

Τεχνικός, μιλώντας στην εκπομπή, ανέφερε πως οι κάμερες αυτές μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν κάθε γωνία του χώρου και είναι τόσο εξελιγμένες που αποτυπώνουν πολύ καλά και τον ήχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Μέλη της διαβόητης συμμορίας με διεθνή πλοκάμια «Ροζ Πάνθηρας», οι δύο Σέρβοι που συνελήφθησαν από μέλη του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής. Τους τελευταίους...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας κήρυξε ένοχο τον οδηγό υπηρεσιακού βουλευτικού αυτοκινήτου που προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή με θύμα τον 22χρονο Ιασονα...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 26 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη της Οσίας Γλαφύρας. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι τα εξής: Γλαφυρός, Γλαφύρα, Γλαφυρή, Γλαφυρούλα. Οσία...

ΕΛΛΑΔΑ

Σειρά παρεμβάσεων για ζητήματα του κλάδου πραγματοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ, τόσο για οικονομικά θέματα, όσο και για μετατάξεις και στήριξη κινητοποίησης των εργαζομένων στο ΕΚΕΨΥΕ....