Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου: Δείτε από τώρα πότε θα πληρωθούν

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συντάξεις Δεκεμβρίου θα καταβληθούν από τον ΕΦΚΑ ως εξής:

– Στις 25 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

– Στις 28 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

– Στις 29 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Στις 30 Νοεμβρίου θα καταβληθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ

Από την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, δηλαδή πριν από τα Χριστούγεννα θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2022. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 23 του μήνα.

– Στις 21 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

– Στις 22 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

– Στις 23 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τις κινεζικές δημόσιες συμβάσεις για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού στην πιο πρόσφατη μέχρι τώρα κίνηση στο πλαίσιο...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με μέση πληρότητα 63,5% έκλεισε το πρώτο τρίμηνο του 2024 για τα ξενοδοχεία της Αθήνας, καταγράφοντας άνοδο 5,9% σε σχέση με το 2023, τονίζει...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε αναζήτηση εταιρειών real estate, τεχνικών, νομικών και οικονομικών συμβούλων, και εκτιμητών ακινήτων, βρίσκεται το Υπερταμείο, με προκήρυξη διαγωνισμού ύψους 14 εκατ. ευρώ. Αφορά...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Να βάλει μία τάξη στο ύψος των οικοδομών επιχειρεί το υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή. Η τροπολογία φιλοδοξεί να...