Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση για τον Πελέ: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Άρχισε να αποχαιρετά την οικογένει

Με τον καρκίνο να τον έχει πλέον καταβάλει, ο Βραζιλιάνος μάγος του ποδοσφαίρου, ο Πελέ, άρχισε να αποχαιρετά τους συγγενείς του, με την οικογένεια του 82χρονου παλαίμαχου άσσου να επιβεβαιώνει ήδη τις σχετικές φήμες.

Από την κλινική «Άλμπερτ Αϊνστάιν», όπου και νοσηλεύεται ο Πελέ, δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση. Η τελευταία ήταν πριν από πέντε ημέρες και ανέφερε πως ο όγκος που είχε ο Πελέ στο παχύ έντερο έχει παρουσιάσει επιδείνωση.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα βραζιλιανικά ΜΜΕ, η ομάδα του Πελέ, η Σάντος, φέρεται να προετοιμάζει την κηδεία του. Αυτό φαίνεται να μαρτυρούν και οι κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας με την οποία σύνδεσε το όνομά του ο 82χρονος «κανονιέρης» και κατάφερε να κάνει γνωστή παγκοσμίως.

Νωρίτερα, μια νέα φωτογραφία με όλη την οικογένεια του Πελέ να βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό του Βραζιλιάνου θρύλου σε αυτές τις δύσκολες ώρες, δημοσίευσε η κόρη του Κέλι Νασιμέντο στο Instagram.

«Άλλη μια νύχτα μαζί του» γράφει Κέλι και εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες όλης της οικογένειας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου στο Σάο Πάολο όπου νοσηλεύεται.

«Όταν περνάμε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, ξέρουμε πως είναι προνόμιο να βρίσκεσαι σε ένα νοσοκομείο όπως το «Αϊνστάιν». Τον πατέρα μας φροντίζουν εξαιρετικά ικανοί και στοργικοί επαγγελματίες», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 7ο Amorgos Trail Challenge (ΦΩΤΟ) Το 7ο «AMORGOS TRAIL CHALLENGE» πραγματοποιήθηκε στις 10 & 11 Μαίου 2024 σε συνδιοργάνωση...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Andrus Beer Trail Race Festival ξεκίνησε Ένας μόνο μήνας έμεινε για να είμαστε όλοι μαζί στο μεγαλύτερο αθλητικό φεστιβάλ...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Για τρίτη συνεχή χρονιά η ιστιοπλόος Χρυσούλα  Κανέλλου Κοκκινάκη κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στην Εθνική ομάδα Optimist. Η ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου τερμάτισε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το διήμερο 9-10 Μαΐου διεξήχθησαν έξι ιστιοδρομίες στην κατηγορία optimist για τους αγώνες επιλογής των δώδεκα καλύτερων ιστιοπλόων που θα αποτελέσουν την Εθνική ομάδα...