Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σαλί Μπερίσα: Η διαμαρτυρία στη βουλή, είναι για να υπερασπίζετε την ψήφο σας

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί  Μπερίσα, την Κυριακή (12/2), μια μέρα μετά τη διαμαρτυρία του Σάββατου, υπενθύμισε  ότι το  συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, στις 17:00, μπροστά από το κοινοβούλιο της Αλβανίας.

Η επανάσταση μας προσκαλεί! Στις 13 Φεβρουαρίου στις 17.00 όλοι μπροστά στη Βουλή! 

Ο Σαλί Μπερίσα χαρακτήρισε τη διαμαρτυρία που πραγματοποίησε το Σαββατο, στην πρωτεύουσα ως «μεγαλειώδη», την οποία θεωρεί ως το άνοιγμα της δημοκρατικής επανάστασης.

Σε συνάντηση με τους επικεφαλής των παραρτημάτων των Τιράνων και άλλους αντιπροσώπους, τόνισε  ότι οι διαδηλώσεις δεν θα σταματήσουν. 

Ο κ. Μπερίσα μίλησε με ειρωνεία για την πλειοψηφία και τον τρόπο που ερμήνευσαν την «επανάσταση» της αντιπολίτευσης, η οποία σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό θα είναι μόνο ειρηνική.

Η διαμαρτυρία στο κοινοβούλιο είναι για να υπερασπίζετε την ψήφο σας. Έχω μεγάλη πίστη ότι η επανάσταση μας δεν θα σταματήσει ποτέ», είπε ο Μπερίσα.

Ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος υπογράμμισε ότι, «η βουλή θα έχει γύρω της τις πιο ισχυρές λαϊκές διαμαρτυρίες. Εμείς θα υπερασπιστούμε την ελεύθερη ψήφο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Βίντεο με μήνυμά της ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με το οποίο απευθύνεται στον λαό της Κύπρου,...

ΔΙΕΘΝΗ

Το νέο υπερσύγχρονο αεροπλανοφόρο Fujian, το οποίο καθελκύστηκε το 2022, έκανε το πρώτο του δοκιμαστικό ταξίδι. Το Fujian ξεκίνησε σήμερα το πρώτο του ταξίδι...

ΔΙΕΘΝΗ

Αν και η θεραπεία με κύτταρα CAR-T έχει ερευνηθεί εδώ και δεκαετίες, τα φάρμακα χορηγούνται στην Ισπανία για μόλις τέσσερα χρόνια, ανοίγοντας ορίζοντες για...

ΔΙΕΘΝΗ

Τις φρικτές τελευταίες στιγμές που βίωσε η σύζυγος ενός πρώην υπουργού στο Καζακστάν προτού υποκύψει στα τραύματα που της προκάλεσε ο ίδιος αποτυπώνει βίντεο...