Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αγνώριστη η Σίντι Κρόφορντ: Τόπλες και χωρίς μακιγιάζ

Η Σίντι Κρόφορντ, το super model των 80’s εξέπληξε τους ακολούθους της στα social media με το νέο βίντεό της. Το σούπερ μόντελ ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες της και βίντεο από μία σάουνα όπου φαίνεται να διασκεδάζει και να αναρωτιέται πώς θα έμοιαζε με… φράντζα.

Το τοπ μόντελ τίναξε προς τα εμπρός τις τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπό της, ενώ έδειξε όλες τις γωνίες του προσώπου της πριν σκεφτεί την αλλαγή.

Η Σίντι Κρόφορντ έγραψε στη λεζάντα της: «Τούφες στη σάουνα» με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν μάλλον αρνητικά την εικόνα της. Οι περισσότεροι σχολίασαν πώς δεν μοιάζει σε τίποτα με το μοντέλο που ήξεραν, ενώ κάποιοι αναρωτήθηκαν αν είναι η ίδια στο βίντεο.

 

Από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσης του βίντεο, οι περισσότεροι από το διαδικτυακό κοινό της αντέδρασαν αρνητικά για την εμφάνισή της.

Μερικά από τα σχόλια ήταν: «Ποια είναι αυτή;», «Σταμάτα να βάζει fillers στα χείλη σου», «Δεν μοιάζει σε τίποτα με τη Σίντι Κρόφορντ».

«Γεια σου Σίντι, πού είναι η εμβληματική σου ελιά; αυτή ήταν η ταυτότητά σου ως τοπ μόντελ», επεσήμανε ένας άλλος σαστισμένος θαυμαστής. Το βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου, την ώρα που η καλλονή σύμβολο της δεκαετίας του ’90 που παραμένει μία απο τις πιο γνωστές influencer στο χώρο της μόδας, τόνισε στο InStyle ότι η κόρη της, το μοντέλο Kaia Gerber της…κλέβει πλέον την αίγλη της.

«Κοιτάζω την κόρη μου και παρατηρώ ότι τα μαλλιά της είναι λαμπερά και υγιή, έχει τα παλιά μου μαλλιά και τα θέλω πίσω!» είπε. Η μελαχρινή καλλονή – της οποίας τα μαλλιά εξακολουθούν να φαίνονται υπέροχα – πρόσθεσε ότι τα μαλλιά της κόρης της ενέπνευσαν το Σύστημα Περιποίησης Μαλλιών της που προστατεύεται από την ηλικία για τη σειρά της με τίτλο Meaningful Beauty.

«Αυτό έγινε το νέο μου πάθος για το Meaningful Beauty, να ασχοληθώ όχι μόνο με τα γερασμένα μαλλιά μου, αλλά να φέρω μια λύση στην αγορά για πολλές άλλες γυναίκες εκεί έξω που αντιμετωπίζουν προβλήματα γήρανσης των μαλλιών. Και το κάναμε», παραδέχτηκε η Κρόφορντ. «Όλοι σου λένε ότι το δέρμα σου θα γεράσει, αλλά κανείς δεν σου λέει ότι θα γεράσουν και τα μαλλιά σου», είπε. «Πιστεύω ότι όλοι περιμένουμε να αποκτήσουμε γκρίζα μαλλιά, αλλά δεν ήξερα ότι η υφή επρόκειτο να αλλάξει, θα γίνονταν πιο εύθραυστα, θα έπεφταν περισσότερο και βασικά θα ήταν απλώς αδύναμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημα εκτός τελικού της Eurovision βρίσκεται η Ολλανδία όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Με επίσημη ανακοίνωσή της η EBU ενημερώνει πως ο Ολλανδός...

ΕΛΛΑΔΑ

Τους 29 βαθμούς Κελσίου ξεπέρασε η μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα τη Δευτέρα 06/05. Η μέγιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στο μετεωρολογικό σταθμό στα Τρίκαλα και ήταν...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...