Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Τοπικές συννεφιές την Παρασκευή – Η πρόγνωση για την Πρωτομαγιά

Συννεφιά θα επικρατήσει τις πρωινές ώρες της Παρασκευής σε περιοχές όπως η Δράμα, ο Έβρος, οι Σποράδες, η Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της Κρήτης, με πιθανότητα για τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται κυρίως ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες συννεφιές σε Επτάνησα, Ήπειρο, δυτική Θεσσαλία και δυτική Στερεά Ελλάδα μέχρι το μεσημέρι.

Από το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα τοπικές συννεφιές θα υπάρχουν στη νότια Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Οι άνεμοι τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι στα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει σε αρκετές περιοχές μέχρι και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική η Παρασκευή θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια, με κάποια σύννεφα στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού και με πιθανότητα για παροδικές βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες, με τοπικές συννεφιές και πιθανότητα για παροδικές βροχές σε περιοχές της Χαλκιδικής. Η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι βόρειοι στα 4 με 6 μποφόρ.

Το Σάββατο αναμένεται συννεφιά στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά κατά διαστήματα πιο πυκνή, που όμως στη διάρκεια της ημέρας θα διαλυθεί στις περισσότερες περιοχές.

Για την Κυριακή προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες. Αργά το απόγευμα και προς το βράδυ όμως σύννεφα θα καλύψουν σχεδόν ολόκληρη τη δυτική-βορειοδυτική Ελλάδα, φέρνοντας βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Την Πρωτομαγιά συννεφιά θα επηρεάσει τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας. Τις προμεσημβρινές ώρες στη δυτική Ελλάδα, την Αττική και την Πελοπόννησο πιθανό είναι να υπάρξει ένα πέρασμα βροχής, ίσως και κάποιες τοπικές καταιγίδες. Στην Κεντρική Μακεδονία αναμένεται συννεφιά και τοπικές μπόρες προς το μεσημέρι. Στην πορεία της ημέρας ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

O εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι ο βομβαρδισμός του συγκροτήματος των διαμερισμάτων στο Μπέλγκοροντ από τους Ουκρανούς ήταν “βάρβαρος”, όπως μετέδωσε...

ΕΛΛΑΔΑ

Νεφώσεις κατά διαστήματα και πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα προβλέπονται τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ...

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 34 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 16 αγνοούνται στη δυτική Ινδονησία μετά τις πλημμύρες και την ψυχρή ροή λάβας από ένα από τα πιο...

ΔΙΕΘΝΗ

Το Ισραήλ ανέπτυξε άρματα μάχης νωρίς σήμερα στην ανατολική Τζαμπάλια στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας, μετά από μία νύχτα σφοδρών βομβαρδισμών από την...