Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Μπόρες και τοπικές καταιγίδες την Παρασκευή – Από Δευτέρα καλοκαίρι

Με διαστήματα ηλιοφάνειας σε αρκετές περιοχές της χώρας θα ξεκινήσει η Παρασκευή. Σύννεφα και διάσπαρτες μπόρες στο βορειοδυτικό Αιγαίο, τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας ο καιρός θα είναι από το πρωί άστατος, με τις περισσότερες μπόρες αλλά και τοπικές καταιγίδες να αναμένονται κυρίως στις ορεινές περιοχές.

Από το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα, από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Μακεδονία, τοπικά και στο Ιόνιο, στις περισσότερες περιοχές αναμένονται μπόρες και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές.

Στην Αττική η Παρασκευή θα ξεκινήσει με λίγες συννεφιές, τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα για διάσπαρτες μπόρες, κυρίως στα ημιορεινά-ορεινά τμήματα. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένονται το πρωί τοπικές μπόρες, κυρίως στις δυτικές-βορειοδυτικές περιοχές, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Προς τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες η κατάσταση του καιρού θα επιδεινωθεί, με διάσπαρτες μπόρες στις περισσότερες περιοχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Η έντονη αστάθεια θα διατηρηθεί και το Σαββατοκύριακο με αρκετές μπόρες και καταιγίδες, από τη Δευτέρα όμως η κατάσταση θα αλλάξει και οι συνθήκες στη χώρα αναμένονται καλοκαιρινές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση στον Πειραιά τόνισε, ότι «Με το Κ.Κ.Ε υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Mε τη μέγιστη θερμοκρασία να σημειώνεται στους Ποτάμους Λασιθίου με 35,6 °C.  , υγρασία και σκόνη μετατρέπουν την εικόνα στα κεντρικά και νότια της χώρας σαν να...

ΔΙΕΘΝΗ

Επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές σε επτά εκλογικά τμήματα της Βόρειας Μακεδονίας θα διεξαχθούν την Τετάρτη 22 Μαϊου αποφάσισε το εκλογοδικείο της χώρας, λόγω παρατυπιών που...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τη δεδομένη πολιτική βούληση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει και να προωθήσει έμπρακτα την υγιή επιχειρηματικότητα εξέφρασε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας,...