Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 27χρονης: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην Κω – Θεωρούν πιθανή τη δολοφονία

Άφαντη παραμένει, παρά την γιγάντια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, η 27χρονη από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Κω, στις 12 Ιουνίου. Η αστυνομία ανακρίνει έναν 32χρονο από το Μπανγκλαντές, ο οποίος είναι ο τελευταίος που είδε την κοπέλα και ετοιμαζόταν να φύγει για την Ιταλία. Κοντά στο σπίτι του βρέθηκε το κινητό της 27χρονης. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κάτια Νιάκαρη, κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στην Κω καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πλέον μιλάμε για εγκληματική ενέργεια.

Βασικός ύποπτος θεωρείται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος αν και πέφτει σε αντιφάσεις φαίνεται να αρνείται κάθε εμπλοκή του στην εξαφάνιση τη κοπέλας. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό μετά τον εντοπισμό του κινητού της 27χρονης έγιναν έρευνες και σε πηγάδια.

Να σημειωθεί ότι εξετάζεται η πληροφορία η κοπέλα να είχε συναντήσει ξανά τον 32χρονο.

Αγωνία για την 27χρονη

Το κινητό της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα εντοπίστηκε το μεσημέρι, τυχαία από πολίτη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Μαρμάρι, κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές. Είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

Γύρω στα 500 με 600 μέτρα είναι το σπίτι του, βρέθηκε σε μία γωνία του δρόμου, πεταμένο κάτω, κλειστό, το βρήκε ένας εργαζόμενος της περιοχής, ένα σεκιουριτάς, ανέφερε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Σταμάτης Καμπουράκης.

Το κινητό μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου οι αξιωματικοί θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν την τελευταία διαδρομή που έκανε η κοπέλα πριν εξαφανιστεί. Την ίδια ώρα στην Κω, αστυνομικοί με ειδικές κάμερες ερευνούν την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή, ενώ το σπίτι του 32χρονου, όπου εντοπίστηκαν τρίχες της κοπέλας, έχει γίνει φύλλο και φτερό.

Από τον 32χρονο, ο οποίος φέρεται να πέφτει σε αντιφάσεις, έχει ληφθεί δείγμα για εξέταση DNA. Στα χέρια και το λαιμό του υπάρχουν γρατζουνιές και εξετάζεται αν προήλθαν από πάλη.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι είχε πάθει κάποιο ατύχημα κι ότι είχε καιρό αυτά τα σημάδια.

«Συνεργάζομαι συνέχεια με την αστυνομία. Τα σκυλιά, όλοι προσπαθούν να τη βρουν», είπε ο σύντροφος της 27χρονης.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί μέσα στον οικισμό ενώ αρχικά είχε δοθεί βαρύτητα στην βαλτώδη περιοχή, ανάμεσα στο Μαρμάρι και το Τιγκάκι . Ιδιοκτήτης ταβέρνας, στην περιοχή, είδε την 27χρονη το βράδυ πριν εξαφανιστεί.

Στο μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι, το οποίο απέχει περίπου 700 μέτρα από την ταβέρνα, συνάντησε τον 32χρονο.

«Ήρθε το κορίτσι εδώ, ψώνισε. Την είδα εκεί που είχε καθίσει στην περίφραξη επάνω, είχε ένα μπουκαλάκι κρασί και έπινε. Καθίσανε μαζί με κάτι άλλα παιδιά. Και μετά ο 32χρονος την έβαλε στο μηχανάκι, με την θέληση της γιατί την είδα ότι μόνη της πήγε και φύγανε. Ακόμα ήταν ο ήλιος σε σούρουπο όταν ήρθε η κοπέλα και φύγανε γύρω στις 9 παρά» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ.

Πρόσωπο κλειδί εκτιμά η αστυνομία ότι είναι και ο ομοεθνής του 32χρονου με τον οποίο συγκατοικούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η κυβέρνηση της Τουρκίας ανακοίνωσε πως εξαπέλυσε χθες Δευτέρα σειρά αεροπορικών πληγμάτων στο βόρειο Ιράκ, οι οποίοι κατ’ αυτήν είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν 16...

ΔΙΕΘΝΗ

Η αμερικανική κυβέρνηση ανέφερε πως «εξετάζει» τη συμφωνία του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς σε πρόταση των μεσολαβητών στις έμμεσες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ για...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τρίτη, 7 Μαΐου,3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Εκατόν εβδομήντα εννιά Οσιομάρτυρες Νταού Πεντέλης, Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη Άγιοι Μυτιλήνης, Του εν...

ΔΙΕΘΝΗ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συζητήσουν την απάντηση της Χαμάς σε μία πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας με συμμάχους στη Μέση...