Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Καλοκαιρινή η Παρασκευή, άστατο το Σαββατοκύριακο

Ήλιο και ζέστη θα έχει σε όλη τη χώρα την Παρασκευή, από το Σάββατο όμως και για τρεις μέρες θα εκδηλωθούν βροχές στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, ρίχνοντας λίγο την θερμοκρασία.

Την Παρασκευή θα έχει αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι μέχρι τα 6 μποφόρ και στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 με 36 στα κεντρικά και τους 29 με 31 βαθμούς στα ανατολικά.

Στην Αττική θα έχει αίθριο καιρό και οι άνεμοι θα είναι βόρειοι στα 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχει ήλιο με κατά διαστήματα πιο αυξημένες νεφώσεις και μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί και η θερμοκρασία στην πόλη από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχει ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και μόνο στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα.

Την Κυριακή των εκλογών και την Δευτέρα θα έχει λίγο περισσότερες βροχές στη Μακεδονία, την Θράκη και την κεντρική Ελλάδα, με παράλληλη μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Από την Τρίτη ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά, η θερμοκρασία θα ανέβει και οι άνεμοι θα ενισχυθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Οι δημοσιογράφοι του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Ιταλίας RAI προχώρησαν σε απεργία διαμαρτυρόμενοι για θέματα έλλειψης προσωπικού και πολιτικών παρεμβάσεων από τη ακροδεξιά κυβέρνηση...

ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε εργάτες έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στην Casteldaccia, κοντά στο Παλέρμο. Ένας έκτος εργάτης σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Παλέρμου,...

ΔΙΕΘΝΗ

Οκτώ νεκροί και 11 τραυματίες είναι ο απολογισμός σύγκρουσης ενός άδειου βυτιοφόρου και ενός μικρού λεωφορείου στην εθνική οδό σε περιοχή του Γκαζιαντεπ της...

ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Σέριφο ξεκινά το πρόγραμμα περιοδειών του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Πρώτος σταθμός στο οδοιπορικό του στη Σέριφο ήταν το...