Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ζέστη και απογευματινές βροχές – Δείτε ανακυτική πρόγνωση

Όλη η εβδομάδα θα κυλήσει με το ίδιο μοτίβο στον καιρό. Ιδανικές συνθήκες καλοκαιριού στα ανατολικά με θερμοκρασίες έως τους 30 βαθμούς, τοπικές βροχές τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά και το θερμόμετρο μέχρι τους 33 με 35 βαθμούς.

Σήμερα Τρίτη από νωρίς θα έχει τοπικές βροχές στις Σποράδες, την Θεσσαλία, την Χαλκιδική, και την Εύβοια, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα γενικευτούν στη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, όπου θα εκδηλωθούν κατά τόπους και καταιγίδες στα δυτικά και την Πελοπόννησο.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος, με τους ανέμους βόρειους ασθενείς και μόνο στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ στα κεντρικά και νότια.  Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε παρόμοια επίπεδα μέχρι τους 34 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχει παροδικές νεφώσεις με ήλιο, που κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι  στα 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχει ήλιο με πιθανότητα για τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα ορεινά και την Χαλκιδική. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί και η θερμοκρασία στην πόλη από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη οι βροχές θα είναι πιο εντοπισμένες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, με τους βοριάδες λίγο πιο ενισχυμένους τοπικά μέχρι τα 6 μποφόρ, συγκρατώντας τη θερμοκρασία μέχρι τους 34 με 36 βαθμούς αλλά με αρκετή ηλιοφάνεια.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Στην ομηρική διάλεκτο και σε δώδεκα γλώσσες διαβάστηκε απόσπασμα του Αναστάσιμου Ευαγγελίου στον Εσπερινό της Αγάπης που τελέστηκε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στον...

ΕΛΛΑΔΑ

Με ελαφρά τραύματα στον ώμο και στην κοιλιακή χώρα γλίτωσαν ένας 64χρονος και η 37χρονη κόρη του, οι οποίοι χθες το μεσημέρι είδαν μια...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται περιοδείες και συσκέψεις στα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ, ώστε να προετοιμαστεί η 24ωρη πανελλαδική απεργία που αποφάσισε η συνομοσπονδία των δημοσίων...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε τη διεξαγωγή «στο άμεσο μέλλον» στρατιωτικών γυμνασίων, που θα περιλαμβάνουν εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων και στα...