Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Λίγες οι μπόρες έως την Κυριακή – Έως 37°C το Σαββατοκύριακο (video)

Περιορίζεται η αστάθεια τις επόμενες ημέρες και το Σαββατοκύριακο θα είναι τοπικά πολύ ζεστό σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, με τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς.

Στην Αττική είναι πιθανές κάποιες μπόρες το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια του νομού . Οι άνεμοι βόρειοι εως 5 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 22 εως 32 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι πρόσκαιρα νότιοι εως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς.

Το Σάββατο θα περάσει με ηλιοφάνεια και ελάχιστες μπόρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι σταδιακά και από τα δυτικά θα γίνουν νότιοι. Η θερμοκρασία εως 35 με 36 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Όσο για την Κυριακή οι μπόρες και πάλι θα περιορίζονται στη βόρεια Ελλάδα, με ήλιο στην υπόλοιπη χώρα. Οι νοτιάδες μόνο στο νότιο αιγαίο θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία ακόμα και στους 37 βαθμούς στα ανατολικά κα τα νότια. Τη δευτέρα πάντως η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς,...

ΔΙΕΘΝΗ

Η περιοχή της Λιέγης, στο ανατολικό Βέλγιο, επλήγη στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας από πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές οι οποίες είχαν αποτέλεσμα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε περισσότερους από 145.000 ανέρχονται οι νέοι 18 και 19 ετών, οι οποίοι θα λάβουν φέτος την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ στο πλαίσιο...

ΔΙΕΘΝΗ

Και έκτος θάνατος ανακοινώθηκε από τις ταραχές στη Νέα Καληδονία, που συνεχίζονται για έκτη ημέρες στο γαλλικό αρχιπέλαγος στον νότιο Ειρηνικό, ενώ ο δήμαρχος...