Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε ένα 24ωρο κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους χτες, την ώρα που βρισκόταν για μπάνιο στη θάλασσα. Πρόκειται για έναν άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από παραλία στην Αγιά Λάρισας και μια γυναίκα που βρισκόταν στη Λακκόπετρα Αχαΐας.

Πιο αναλυτικά, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Λακκόπετρα Αχαΐας, μια 75χρονη. Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε επίσης τις απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς Ν. Λάρισας, 87χρονος.

Στον άνδρα, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτες, ενώ στη συνέχεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Με ελαφρά τραύματα στον ώμο και στην κοιλιακή χώρα γλίτωσαν ένας 64χρονος και η 37χρονη κόρη του, οι οποίοι χθες το μεσημέρι είδαν μια...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται περιοδείες και συσκέψεις στα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ, ώστε να προετοιμαστεί η 24ωρη πανελλαδική απεργία που αποφάσισε η συνομοσπονδία των δημοσίων...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε τη διεξαγωγή «στο άμεσο μέλλον» στρατιωτικών γυμνασίων, που θα περιλαμβάνουν εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων και στα...

ΔΙΕΘΝΗ

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές του και τις τοπικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Ιουνίου, χιλιάδες Ούγγροι διαδήλωσαν χθες κατά του...