Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια: Η κατάσταση των τραυματιών

Ο «Ερυθρός Σταυρός» ενημερώνει με ανακοίνωσή του για την κατάσταση της υγείας των ατόμων που τραυματίστηκαν στα αιματηρά επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά:
1) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

2) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

3) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

4) Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), της Α’ Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.

5) Η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο μας στις 09/08/2023 στις 19:00.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο σχολίασε στο πλαίσιο ραδιοφωνικής του συνέντευξης τον Real fm ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Θέλω να ξεκινήσω από...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η αισιοδοξία της γειτονικής χώρας είναι να ενταχθεί στην ΕΕ. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Ευρώπη απαιτεί και ευρωπαϊκή λογική. Και είμαι βέβαιος...

ΔΙΕΘΝΗ

Νομική παρέμβαση στην υπόθεση αγωγής για γενοκτονία σε βάρος του Ισραήλ, στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν....

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πώς είδε τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα, κλήθηκε να σχολιάσει στο Πρώτο...