Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έξι ακόμα υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Μάρκος Κωβαίος!

Για αισιόδοξο και δυναμικό κλίμα κάνει λόγο Δήμαρχος Πάρος και υποψήφιος δήμαρχος Πάρου κος Μάρκος Κωβαίος μέσω ανακοινώσεων στο προσωπικό του προφίλ στα social Media, ο συνδυασμός του “Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη”, όλο ένα και μεγαλώνει με νέους δραστήριους και φρέσκους υποψηφίους, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμη να μπουν στην μάχη… για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Πάρου.

Ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό, δυναμικό και σύγχρονο με έμπειρα στελέχη του συνδυασμού που εργάστηκαν σκληρά και έφεραν αποτελέσματα στον τόπο και με πολλούς νέους ανθρώπους που ασχολούνται για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση, ανθρώπους καταξιωμένους ο καθένας στον χώρο του, εργατικούς, δυναμικούς, δραστήριους, με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και εμπειρία και κυρίως με διάθεση και αγάπη για ειλικρινή προσφορά για τον τόπο μας χωρίς ιδιοτέλειες και καιροσκοπισμούς!

Ο κος Κωβαίος επιμένοντας… με την γνωστή συνταγή αξιόλογων υποψηφίων κι ενώ βρίσκεται στην λίγο πριν τον τερματισμό και την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου.

 Πιο αναλυτικά, ανακοίνωσε έξι ακόμα υποψηφίους, ανάμεσα τους η Ανδριανή Μελανίτη, η οποία είναι γέννημα-θρέμμα της Μάρπησσας, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, η Ανδριανή σπουδάζοντας Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών, ενώ εργάζεται τα τελευταία 18 χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος.

Από πολύ μικρή ηλικία προσφέρει στον τόπο και τους ανθρώπους του και είναι γνωστή στους Παριανούς η ανιδιοτελής και ακούραστη προσφορά της στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων ενώ με μεράκι και δημιουργικότητα η Ανδριανή πρωτοστατεί και στις παραδοσιακές παραστάσεις του Πάσχα.

Η Ανδριανή, με την καλή της διάθεση και μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη, είναι ένας ιδιαιτέρως θετικός άνθρωπος που κερδίζει αμέσως τη συμπάθεια και είναι έτοιμη να εργαστεί σκληρά για να κάνουμε την Πάρο μας ακόμη καλύτερη. Ανδριανή, καλώς ήρθες και σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Η  Δέσποινα (Ντέπη) Καρμάτη-Μαυραγκά θα είναι επισης υποψήφια με τον κ. Κωβαίο.

H Nτέπη, με καταγωγή από τη Μικρά Ασία και την Ημαθία, μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και σπούδασε εικαστικά. Από το 1990 είναι μόνιμη κάτοικος Λευκών με την ίδια να λέει με καμάρι πως η αγάπη της για την Πάρο αποτέλεσε και αποτελεί έμπνευση για κάθε καλλιτεχνική της δραστηριότητα. Η υλοποίηση του σχεδίου μας για την Πάρο της νέας εποχής χρειάζεται ανθρώπους όπως η Ντέπη που διακρίνεται για την αγάπη της για τον συνάνθρωπο και την ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά.

 

Μια από τις τελευταίος προσθήκες είναι ο Θάνος Κατσιακούδης ένας ακόμη εκπρόσωπος της νέας γενιάς της Πάρου.

Ο Θάνος Κατσιακούδης είναι ένα μορφωμένο (πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Α.Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας) και εργατικό παιδί, ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική μας κοινωνία.

Χαμογελαστός, δραστήριος και πάντα πρόθυμος να προσφέρει για το κοινό καλό, ο Θάνος απέχει από κάθε είδους κόντρα, όντας θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος.

Λάτρης της πλούσιας παράδοσης του τόπου μας, ο Θάνος είναι από παιδάκι χορευτής παραδοσιακών χορών, κλείνοντας φέτος 25 ολόκληρα χρόνια στο μουσικοχορευτικό συγκρότημα της Νάουσας ενώ αγαπάει και τον αθλητισμό. Είναι μάλιστα ιδρυτής και επικεφαλής ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αλυκή. Αιμοδότης, με έντονη τη διάθεση για προσφορά στους συνανθρώπους του και το νησί που αγαπά, ο Θάνος είναι χαρακτηριστικό υπόδειγμα της νέας γενιάς που θα εργαστεί για να υλοποιηθεί το σχέδιο μας για το αύριο της Πάρου.

Η 4η υποψήφια ακούει στο όνομα της Μαρίας Κρητικού, η οποία είναι απόφοιτη της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων ενώ τα τελευταία 21 χρόνια διατηρεί κατάστημα με προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ στη Νάουσα. Ξεχωρίζει για την ισχυρή της προσωπικότητα και είναι ένας δοτικός και ευγενικός άνθρωπος.

Η δημοτική μας αρχή έχει στην πράξη αποδείξει ότι προτεραιότητά της είναι τα παιδιά και οι ανάγκες τους και η Μαρία θα είναι πολύτιμη για την επόμενη ημέρα αφού αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά ακριβώς για να συνδράμει στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Παντρεμένη με τον Γιώργο Τριπολιτσιώτη, είναι μητέρα τριών κοριτσιών και έχει αναπτύξει πλούσια δράση συμμετέχοντας στα συμβούλια Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Νάουσας (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο). Γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανησυχίες των παιδιών, τα ζητήματα των σχολείων και έχει άποψη για το πως τα όποια προβλήματα θα επιλυθούν.

Ο κος Κωβαίος ανακοίνωσε αυτές τις ημέρες και έναν ακόμα υποψήφιο, τον Σωτήρη Κουτσιαύτη.

Είναι ενας Άνθρωπος του πολιτισμού, έχει αφήσει το αποτύπωμα του στο νησί που αγάπησε και έγινε, όπως ο ίδιος δηλώνει με υπερηφάνεια, Παριανός από επιλογή.

Γεννήθηκε στην Αιτωλοακαρνανία το 1967 και είναι παντρεμένος με τη Μαιρίνα Ματθαιοπούλου. Σπούδασε την τέχνη της βιβλιοδεσίας, της τυπογραφίας και της συντήρησης των παλαίτυπων-αρχαίτυπων ελληνικών βιβλίων. Έχει συνεργασθεί ως επικεφαλής συντηρητής χαρτών και βιβλιακού υλικού με πολλές συλλογές, βιβλιοθήκες και ιδρύματα. Έχει συνεργασθεί με τη βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων όπως και με άλλες βιβλιοθήκες της Ελλάδος, της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτείων ως σύμβουλος περί των «ελληνικών παλαιτυπικών βιβλίων». Έχει διατελέσει πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της μεγαλύτερης ένωσης βιβλιοδετών της Ευρώπης “Les Amis de la Reliure d’Art” (Οι Φίλοι της Βιβλιοδετικής Τέχνης).

Το 2007, ίδρυσε την εταιρία που διευθύνει μέχρι σήμερα, με αντικείμενο τη μελέτη οπτικής επικοινωνίας με έμφαση στο σχεδιασμό και προώθηση υλικού σε θέματα πολιτισμού, και ενημέρωσης. Έχει μεγάλη εμπειρία στη δημοσιότητα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που αναπτύσσονται στην χώρα μας.

Ο Σωτήρης αγάπησε και έμαθε καλά το νησί μας έχοντας περπατήσει στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του για να φωτογραφίσει χώρους και δραστηριότητες που έχουν σχέση με την άυλη και υλική πολιτιστική κληρονομιά της Πάρου. Παράλληλα, η αγάπη του για τα γράμματα και τις τέχνες αλλά και η εμπειρία του σε ευρύ φάσμα αντικειμένων στον ιδιωτικό, δημόσιο και non-profit τομέα θα είναι πολύτιμη στην επόμενη ημέρα της Πάρου και της προσπάθειας για περαιτέρω βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη. Ο Σωτήρης πιστεύει βαθιά στην ισορροπημένη ανάπτυξη, με γνώμονα την προστασία της ιδιαιτερότητας του μοναδικού νησιωτικού τοπίου και της παράδοσης της Πάρου και από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκα ότι οι απόψεις μας ταυτίζονται.

Όπως κατάλαβα αμέσως ότι κοινό είναι το όραμα για μία ακόμη καλύτερη Πάρο και η διάθεση να εργαστούμε σκληρά για αυτόν τον στόχο, σημείωσε ο κος Κωβαίος.

 

Η 6η προσθήκη είναι του Ντριτάν Σινά.

Ο Ντριτάν ήρθε για να εργαστεί στην Πάρο, γοητεύτηκε από την απαράμιλλη ομορφιά της και αποφάσισε να μείνει εδώ μόνιμα και να δημιουργήσει στο νησί μας την οικογένεια του. Είναι ένας άνθρωπος που σε κερδίζει αμέσως με το χαμόγελο του, την όρεξη του για δουλειά και δημιουργία.  Εξαιρετικός τεχνίτης στον τομέα των κατασκευών ξηράς δόμησης, ο Ντριτάν είναι απολύτως επιτυχημένος στον τομέα του. Μεγάλη του υπερηφάνεια τα παιδιά του τα οποία σπουδάζουν πια στο πανεπιστήμιο.

Η Πάρος έχει ανάγκη από ανθρώπους αυτοδημιούργητους, υπερήφανους και αφοσιωμένους όπως ο Ντριτάν, έγραψε στο προφίλ του ο Δήμαρχος Πάρου κος. Μάρκος κωβαίος.

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φράγμα Τσικαλαριού: Αλήθεια πόσες δεσμεύσεις ακούσαμε, αλλά το έργο είναι ακόμα στο “μηδέν”; Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Kελέτση, στην...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιοδεία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Τήνο Την Τήνο επισκέφτηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, συνεχίζοντας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Κύθνο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών,...