Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κ. Κουκάς: «Προσπάθεια έμπειρων αυτοδιοικητικών να μετατρέψουν την επερχόμενη προεκλογική περίοδο σε μετωπική σύγκρουση»

Κ. Κουκάς: «Προσπάθεια έμπειρων αυτοδιοικητικών να μετατρέψουν την επερχόμενη προεκλογική περίοδο σε μετωπική σύγκρουση»

Δείτε το σχόλιο του Δήμαρχου Τήνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, που δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή προσπάθεια έμπειρων αυτοδιοικητικών να μετατρέψουν την επερχόμενη προεκλογική περίοδο σε μετωπική σύγκρουση, όπως τονισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Το σχόλιο του κ. Κουκά:

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρώ με πραγματική λύπη την προσπάθεια έμπειρων αυτοδιοικητικών ( ανεξαρτήτως των διαφορετικών θέσεων που εκφράζουμε) να προσπαθήσουν να μετατρέψουν την επερχόμενη προεκλογική περίοδο σε μετωπική σύγκρουση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, συκοφαντίες και αφόρητο λαϊκισμό.

Δεν μιλάω βέβαια για κριτική (δίκαιη ή άδικη) ή προτάσεις (ρεαλιστικές ή ανεφάρμοστες). Ούτε καν για τη συμπάθεια ή την αντιπάθεια σε πρόσωπα.

Μιλάω για μια εξοργιστική προσπάθεια κατασυκοφάντησης και λασπολογίας σε όλα τα επίπεδα.

Από τις περιβόητες μεταδημοτεύσεις όπου τελικά οι αρμόδιες αρχές αποφάνθηκαν ότι ήταν όλες απολύτως σύννομες μέχρι ακόμα και τις δηλητηριώδεις φήμες για χρηματισμούς κτλ.

Με αφορμή μάλιστα μια επώνυμη καταγγελία πάλι οι γνωστοί άγνωστοι προσπαθούν να φωτογραφίσουν τους αντιπάλους τους χωρίς καμία αιδώ και ντροπή.

Σε κάθε περίπτωση εγώ από την πρώτη στιγμή επικοινώνησα με την καταγγέλουσα για να κατανοήσω τί έχει συμβεί και να της εκφράσω τη συμπαράσταση μου και ως νέος άνθρωπος και ως Δήμαρχος.

Με αφορμή όλο αυτό το κλίμα να παρακαλέσω έστω και την ύστατη στιγμή να κατανοήσουν ότι καλές οι φιλοδοξίες και οι απόψεις αλλά αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια: το ότι δηλαδή ζούμε όλοι σε έναν τόπο και μας ενώνουν περισσότερα από ότι μας χωρίζουν. Αυτό θα υπηρετώ και για αυτό θα αγωνίζομαι κόντρα στο διχασμό, στις εμμονές και στη συκοφαντία.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Συνάντηση Αντώνη Παγώνη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμος Πάρου: Συνεδρίαση Πολιτικής Προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου Τη Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και ώρα 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Λιμεναρχείο Τήνου: Διακομιδή 47χρονης ασθενούς στη Σύρο Την 15 Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη, το πλωτό περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-609 της Λιμενικής Αρχής Τήνου, κατόπιν διαταγής...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της συντονιστικής επιτροπής πολιτών Θήρας για Γενικό Νοσοκομείο Θήρας Η συντονιστική επιτροπή πολιτών Θήρας για Γενικό Νοσοκομείο Θήρας (ΓΝΘ) καλεί όλα...