Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

H νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με ελπίδες και όνειρα αλλά και με νέες προκλήσεις για την μαθητιώσα νεολαία μας και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους εσάς, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, να είναι καλή και αποδοτική, πρωτίστως με υγεία, αλλά και με δύναμη, χαμόγελα και επιτυχίες.

Ιδιαίτερα για τους μικρούς μαθητές της Α’ Δημοτικού, εύχομαι να έχουν καλή αρχή στο υπέροχο αυτό ταξίδι της σχολικής ζωής και γρήγορη προσαρμογή.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αν και δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές της, έχει υλοποιήσει σημαντικό έργο στον τομέα των σχολικών υποδομών σε όλα τα νησιά. Θεωρώντας αυτονόητο ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η αγαστή συνεργασία της  με το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας του τόπου μας, προκειμένου μέσα από κοινή προσπάθεια να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές μας, διαβεβαιώνω ότι  και φέτος θα συνεχίσουμε σταθερά την προσπάθεια αναβάθμισης των παροχών εκπαίδευσης.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε, επιστρατεύοντας τις ανεξάντλητες δυνάμεις που κρύβουμε μέσα μας, να πετύχουμε η φετινή σχολική χρονιά να κυλήσει γεμάτη με υγεία, ασφάλεια και δημιουργικότητα.

Ας συνεργαστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί, γονείς και δάσκαλοι, για να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, για να βάλουμε έτσι τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.

Καλή πρόοδο, καλό ξεκίνημα!

Γιώργος Λεονταρίτης (αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων)

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φράγμα Τσικαλαριού: Αλήθεια πόσες δεσμεύσεις ακούσαμε, αλλά το έργο είναι ακόμα στο “μηδέν”; Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Kελέτση, στην...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιοδεία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Τήνο Την Τήνο επισκέφτηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, συνεχίζοντας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Κύθνο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών,...