Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«Άνθρακες ο θησαυρός – Δεύτερο χαστούκι στον κ. Βερώνη από την ανάκληση της εισαγγελικής παραγγελίας για τις μεταδημοτεύσεις»

«Άνθρακες ο θησαυρός – Δεύτερο χαστούκι στον κ. Βερώνη από την ανάκληση της εισαγγελικής παραγγελίας για τις μεταδημοτεύσεις»
 
Από την αρχή επισημάναμε ότι το σόου του κ. Βερώνη και η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν περίεργες μεταδημοτεύσεις και για το 2019 και για το 2023, δεν έχουν κανένα νόημα. Είναι, απλώς, μία ακόμα απελπισμένη προσπάθεια του ίδιου να τραβήξει την προσοχή, να αποπροσανατολίσει τους Μυκονιάτες και να νομιμοποιηθεί στα μάτια της τοπικής μας κοινωνίας για το αμαρτωλό παρελθόν του.
 
Μετά την αρχειοθέτηση των καταγγελιών για τις μεταδημοτεύσεις του 2019, από τον Εισαγγελέα Εφετών, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών αποφάσισε εκ νέου, μόλις σήμερα την ανάκληση της εισαγγελικής παραγγελίας σχετικά με την παροχή στοιχείων για τις μεταδημοτεύσεις.
 
Κάτι απολύτως λογικό καθότι οι εκλογικοί κατάλογοι παραμένουν αναρτημένοι στο δημοτικό κατάστημα και ο ίδιος ο κ. Βερώνης είχε απρόσκοπτη πρόσβαση στο σύνολο των μεταβολών των εκλογικών καταλόγων. Και βέβαια η αρχική αίτηση προς την Εισαγγελία Σύρου του κ. Βερώνη στηριζόταν σε ψευδή αριθμητικά στοιχεία σε σχέση με τον πραγματικό αριθμό μεταδημοτεύσεων, ενώ «ξεχάσε» να γνωστοποιήσει στην αρμόδια εισαγγελία ότι η ίδια η υπόθεση των μεταδημοτεύσεων που ειχε καταγγείλει ο ίδιος είχε αρχειοθετηθεί από την εισαγγελία Εφετών νομίζοντας ότι μπορεί να παίζει με τη Δικαιοσύνη με πολιτικά παιχνίδια μιας άλλης εποχής.
 
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Βερώνης πρέπει να κατανοήσει ότι το κοινό μέλλον των Μυκονιατών απαιτεί σοβαρότητα, ειλικρίνεια και συγκεκριμένες πολιτικές.
 
Εμείς θα επιμείνουμε να λειτουργούμε με υπευθυνότητα, να ενώνουμε και όχι να διχάζουμε την τοπική μας κοινωνία, να λέμε πάντα την αλήθεια και να μιλάμε με έργα και πράξεις. Ο αμαρτωλός κ. Βερώνης και οι απελπισμένες προσπάθειές του να συκοφαντήσει και να ρίξει λάσπη, ανήκουν σε άλλες εποχές. Ανήκουν στο παρελθόν, όπως ανήκει και ο ίδιος.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φράγμα Τσικαλαριού: Αλήθεια πόσες δεσμεύσεις ακούσαμε, αλλά το έργο είναι ακόμα στο “μηδέν”; Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Kελέτση, στην...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιοδεία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Τήνο Την Τήνο επισκέφτηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, συνεχίζοντας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Κύθνο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών,...