Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Μύκονος στις προτάσεις διεθνών ΜΜΕ για διακοπές τον Φθινόπωρο

Με σειρά άρθρων που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, η Μύκονος αναμένεται να επεκτείνει την τουριστική της περίοδο και πέρα από τα συνηθισμένα. Και μάλιστα όταν βάσει πρόσφατων στατιστικών κατέγραψε εντυπωσιακή αύξηση σε έσοδα και αφίξεις από την αρχή κιόλας του έτους. 

Συγκεκριμένα, στα καλύτερα Ελληνικά νησιά για διακοπές το Φθινόπωρο συγκαταλέγει η βρετανική The Times το Νησί των ΑνέμωνΗ εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «δεν υπάρχει τίποτα σαν τα Ελληνικά νησιά όταν τα πλήθη του καλοκαιριού έχουν υποχωρήσει όμως ο ουρανός συνεχίζει να εκπέμπει το υπνωτικό του μπλε φως και τα νερά είναι τόσο καθαρά που τα σκάφη σχηματίζουν σκιά στον πυθμένα της θάλασσας».

Για τη Μύκονο γράφει : “Ο κύβος ερρίφθηόταν οι φωτογραφίες της Τζάκι Κένεντι στη Μύκονο διαδόθηκαν σε όλο τον κόσμο τη δεκαετία του 1960: αυτό το άνυδρο μικρό νησί με τα ασβεστωμένα κτίσματα που θαυμάζει ο Λε Κορμπιζιέ, με το κολακευτικό ροζ φως και τις χρυσές αμμουδιές του θα γινόταν το hotspot για boho party στο Αιγαίο”.

Παράλληλα, τον ηλιόλουστο Oκτώβριοπροτείνει τη Μύκονο για διακοπές το CondeNast Traveller , ενώ για το Νοέμβριο παραπέμπει το Travelling Life Style. Το διάστημα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου προτείνει για διακοπές και η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Travellers Worldwide που γράφει : Το μικρό ελληνικό νησί της Μυκόνου – «το νησί των ανέμων» – κατατάσσεται σταθερά ως ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά νησιά για επίσκεψη για όμορφες παραλίες, νυχτερινή ζωή, ψώνια, φαγητό και πολιτισμό”. Και συμπληρώνει : “Όταν έρχεστε στη Μύκονο, μπαίνετε σε έναν πανέμορφο νησιωτικό παράδεισο με όλα όσα θα περιμένατε να προσφέρει ένας πολυτελής μεσογειακός προορισμός όπως αυτός”.

Πέραν της βασικής τουριστικής περιόδου προτείνει τα ταξίδια στη Μύκονο και το Nomadic Matt που σημειώνει : Ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα (και ένας από τους ομορφότερους), η Μύκονος προσελκύει κυρίως κρουαζιέρες, πάρτι και ζευγάρια που ταξιδεύουν στον μήνα του μέλιτος”. 

“Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Μύκονο είναι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος” συμφωνεί και η αμερικανική US NEWS ενώ Οκτώβριο “ψηφίζουν” Lonely Planet και Frommer’s.

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιοδεία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Τήνο Την Τήνο επισκέφτηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, συνεχίζοντας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Κύθνο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε...