Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«Εκκωφαντικό» μήνυμα των πολιτών της Σαντορίνης για ισχυρή εντολή στον Μανόλη Ορφανό

«Εκκωφαντικό» μήνυμα των πολιτών της Σαντορίνης για ισχυρή εντολή στον Μανόλη Ορφανό

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση άνω των 1.000 ατόμων ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαντορίνης και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΤΩΡΑ Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» Μανόλης Ορφανός ζήτησε ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, στις 8 Οκτωβρίου.

Με το δυναμικό «παρών» τους και τον ενθουσιασμό τους στην προεκλογική συγκέντρωση του Μανόλη Ορφανού, οι πολίτες έδειξαν πως απαιτούν αλλαγή, «για να βγουν από τη μιζέρια και το τέλμα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαντορίνης.

Ο Μανόλης Ορφανός δεσμεύτηκε για έναν «πρωτότυπο Δήμο», «έναν ανθρώπινο, βιώσιμο και καθαρό τόπο».

«Η καρδιά του τόπου μας χτυπά δυνατά απόψε! Μας πιστέψατε και μας στηρίξατε και μέσα σε τόσο λίγο χρόνο δημιουργήσαμε μαζί μια παράταξη που θέλει να έχουν τα νησιά μας αυτό που αξίζουν! Με ένα ισχυρό, υπερκομματικο ψηφοδέλτιο που αγκαλιάζει τους πάντες», ανέφερε στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαντορίνης.

Εν συνεχεία ο Μανόλης Ορφανός υποσχέθηκε στους πολίτες, που συγκεντρώθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο, πως «στις 8 Οκτωβρίου η Σαντορίνη και η Θηρασιά θα έχουν μια δημοτική αρχή με μια ισχυρή ομάδα που μπορεί να αλλάξει εποχή για τα νησιά μας άμεσα!».

Εν συνεχεία, ο κ. Ορφανός αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τη διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας, δηλώνοντας «περήφανος» για το γεγονός ότι «το θέμα του νερού είδε αληθινές λύσεις και η διαχείρισή του έχει αναγνωριστεί παντού!».

Όντας στην διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. δεν αφήσαμε σταγόνα να πάει χαμένη!», είπε ο Μανόλης Ορφανός και συμπλήρωσε: «Παραλάβαμε την ΔΕΥΑΘ με παραγωγή 12.550 κυβικά αφαλατωμένου νερού και θα παραδώσουμε 28.550».

«Έχω μάθει σε όλη μου την διαδρομή και στην δουλειά και στις αρμοδιότητές που είχα κατά καιρούς να μην μηδενίζω. Ό, τι καλό βρήκαμε θα το συνεχίσουμε!», είπε στη συνέχεια, σπεύδοντας να εξηγήσει, όμως, πως «δεν δεχόμαστε αυτός ο Δήμος που αγαπάμε, ο τόπος μας, να χάσει ούτε μία επιπλέον μέρα. Όλοι το ξέρουν ότι έπρεπε να έχουν γίνει πάρα πολλά στον τόπο μας. Δεν έγιναν όμως, γιατί δεν υπήρχε κεντρικό σχέδιο και όραμα».

Μάλιστα, ο Μανόλης Ορφανός έθεσε το διακύβευμα των εκλογών για τη Σαντορίνη, κάνοντας λόγο για «ιστορικό σταυροδρόμι για τον τόπο μας»:

«Έχει έρθει η ώρα που πρέπει να διαλέξουμε. Είτε εκείνους που δεν υπολογίζουν το Περιβάλλον και την Βιώσιμη Ανάπτυξη, είτε αυτούς που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν κι έχουν τις λύσεις, είτε εκείνους που κρύβονται πίσω από τερτίπια και τον λαϊκισμό, είτε αυτούς που πολεμάνε για την νομιμότητα και την πρόοδο!»

Υπερτόνισε, εν συνεχεία, τις τρεις βασικές αρχές, που θα καθορίσουν τη δημοτική του θητεία, εφόσον εκλεγεί, ήτοι πάνω απ’ όλα διαφάνεια, αξιοκρατία και λογοδοσία, δεύτερον μίλησε για δυο νησιά, μια οικογένεια και «τρίτον ανοιχτές πόρτες για όλες και όλους!».

«Τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων και των αλλαγών», δήλωσε ο Μανόλης Ορφανός καταχειροκροτούμενος από το πλήθος, που τόν επευφημούσε, και κατέληξε: «Πάμε να ολοκληρώσουμε αυτό το κατόρθωμα, πάμε μαζί, με τόλμη να γράψουμε ιστορία για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας, για την Σαντορίνη και την Θηρασιά».

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι απόλαυσαν μια βόλτα με τα ποδήλατά τους στην Τήνο, με τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για βόλτα μετά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με δυνατή βροχή και αέρα έψαλαν το «Χριστός Ανέστη» στην Μύκονο. Ο άσχημος καιρός δεν πτόησε τους πιστούς που μαζεύτηκαν στις εκκλησίες για να...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας τον ύμνο της Ανάστασης στην Απείρανθο της Νάξου – Δείτε το εντυπωσιακό έθιμο (vid) Το Μεγάλο Σάββατο στ” Απεράθου γίνονται οι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του...