Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

“Η τιμή και η υπόληψή μας δε μας επιτρέπουν να δεχόμαστε ούτε ύβρεις, ούτε απειλές από τον ίδιο τον Δήμαρχο Θήρας κ. Σιγάλα”

“Η τιμή και η υπόληψή μας δε μας επιτρέπουν να δεχόμαστε ούτε ύβρεις, ούτε απειλές από τον ίδιο τον Δήμαρχο Θήρας κ. Σιγάλα”

Διαβάστε τι αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Θήρας, ΝΠΔΔ και Λιμενικών Ταμείων Αυτών:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, εν μέσω προεκλογικής περιόδου δε θα έμπαινε ποτέ στον πειρασμό να εκδώσει Δελτίο Τύπου αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος. 

Παρόλα αυτά η τιμή και η υπόληψή μας δε μας επιτρέπουν να δεχόμαστε ούτε ύβρεις,  ούτε απειλές και μάλιστα από τον ίδιο τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αντώνη Σιγάλα και να σκύβουμε το κεφάλι. 

Ο λόγος ;;;;;

Ερώτημα του ίδιου του Προέδρου των Εργαζομένων προς “συνάδελφο” – υποψήφια με τον συνδυασμό του  Δημάρχου – για το πώς τοποθετήθηκε σε ένα από τα πιο νευραλγικά γραφεία του δήμου (γραφείο καθαριότητας) αφού δεν έχει γίνει σχετική πρόσληψη. 

Θέλοντας να προστατέψει τόσο τους υπαλλήλους που παίρνουν και εκτελούν εντολές από εκεί αλλά και την ίδια, η οποία είχε απασχολήσει ξανά για το ίδιο θέμα στο παρελθόν.

Ο κ. Δήμαρχος θεώρησε σωστό να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο ο ίδιος, και να δώσει εκείνος εξηγήσεις και να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα χρησιμοποιώντας εκφράσεις του τύπου:

 «Τι ζόρι τραβάει με τη συγκεκριμένη υπάλληλο»,

«Αν θέλει ο ίδιος θα φέρει και τη γυναίκα του αύριο το πρωί να δουλέψει στο δήμο» και   «Ποιοι είστε εσείς που θα μου πείτε ποιον θα φέρω εγώ αφού εσείς τον έχετε καταντήσει το Δήμο ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ».

Ο Πρόεδρος προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους και μην μπορώντας να καταλάβει την αδικαιολόγητη επίθεση του Δημάρχου στο πρόσωπό του και κατά συνέπεια αυτά που υπονοήθηκαν για το σύνολο των εργαζομένων δήλωσε ότι καλό θα ήταν και εν μέσω προεκλογικής περιόδου να μην ξεφύγει η κατάσταση. 

Τότε ο Δήμαρχος ακόμα πιο επιθετικός και αυτή τη φορά σε ακόμα πιο έντονο ύφος ξεκίνησε να απειλεί τον Πρόεδρο λέγοντας 

«Θα σε συνθλίψω, θα εξαφανίσω εσένα και όλους τους υπαλλήλους που μπαίνουν εμπόδιο στο έργο μου».

Μάλιστα η ένταση και ο τόνος της φωνής του Δημάρχου ήταν τέτοιος που συνάδελφοι που βρίσκονταν κοντά στον Πρόεδρο εκείνη τη στιγμή γίνανε μάρτυρες των όσων ειπώθηκαν. 

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και κατ’ επανάληψη συμπεριφορά του προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων και προς άλλους συναδέλφους του Δήμου μας παλιότερα.

Απειλές και εκφοβισμοί, πρακτικές άλλων δεκαετιών, ούτε θα μας τρομάξουν ούτε θα μας κάνουν να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για το δίκαιο των εργαζομένων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι, ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του, που υπηρετούμε επάξια εμείς οι λιγοστοί υπάλληλοι ΔΕΝ είναι τσιφλίκι κανενός!

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι απόλαυσαν μια βόλτα με τα ποδήλατά τους στην Τήνο, με τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για βόλτα μετά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με δυνατή βροχή και αέρα έψαλαν το «Χριστός Ανέστη» στην Μύκονο. Ο άσχημος καιρός δεν πτόησε τους πιστούς που μαζεύτηκαν στις εκκλησίες για να...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας τον ύμνο της Ανάστασης στην Απείρανθο της Νάξου – Δείτε το εντυπωσιακό έθιμο (vid) Το Μεγάλο Σάββατο στ” Απεράθου γίνονται οι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του...