Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Γιάννης Σιώτος: Διαβάστε τους βασικούς στόχους του προγράμματος του!

Συνδημότισσες και συνδημότες, 
Πριν από τέσσερα χρόνια μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και μας αναδείξατε δημοτική αρχή. Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας υπηρετήσαμε το νησί μας, την Τήνο, με αγάπη, με γνώμονα το δίκαιο και το καλό όλων των Τηνιακών. 
 
Σεβόμενοι τις δεσμεύσεις μας εργαστήκαμε συστηματικά, μεθοδικά με σχέδιο και όραμα, χτίζοντας το μέλλον αυτού του τόπου. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε να διαχειριστούμε τρεις εξωγενείς κρίσεις: την οικονομική, την πανδημία και την ενεργειακή. 
Μέσα σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο και σύνθετο περιβάλλον, με συστηματική δουλειά, παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις καταφέραμε να διατηρήσουμε το Δήμο μας οικονομικά υγιή. 
Παράλληλα, σχεδιάσαμε και εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις διαμορφώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα έργων στην ιστορία του νησιού, άνω των 37 εκ. ευρώ.
 
Παρά τη συστηματική μας προσπάθεια γνωρίζουμε καλά ότι υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν στα χωριά μας και συνολικά στο νησί μας. Και σε αυτό το σημείο θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια θέσαμε τις βάσεις ώστε σήμερα να είμαστε σε θέση να δεσμευτούμε για ένα νέο κύκλο ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, για τα παιδιά μας, για όλους εμάς και τους γονείς μας. Αυτός είναι και ο λόγος που διεκδικούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης και της μεταξύ μας σχέσης. 
 
Για να λύσουμε οριστικά τα προβλήματα στον τόπο μας. 
Για να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα της λειψυδρίας. 
Για να λύσουμε οριστικά τα προβλήματα με τα σκουπίδια.
Για να συνεχίσουμε με σημαντικά έργα υποδομών.
Για να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τον τουρισμό στο νησί μας. 
Για να έχουμε την Τήνο που όλοι οραματιζόμαστε, που όλοι αγαπάμε.
Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε και κοιτώντας σας στα μάτια, με εντιμότητα και ειλικρίνεια, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί να δουλεύουμε καθημερινά για να παραδώσουμε το 2028 ένα καλύτερο νησί, για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι. 
 
Στα δύσκολο οι Τηνιακοί κοιτάμε την ιστορία μας. Και όταν έχουμε μια τόσο μεγάλη παρακαταθήκη δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε με δύναμη και αποφασιστικότητα. 
Δύναμή μου είστε όλοι εσείς! Το νησί μας, η οικογένειά μου!
 
Σας ζητώ να μου δώσετε καθαρή εντολή ώστε να συνεχίσουμε μαζί για να πάμε την Τήνο πιο ψηλά από ποτέ!
 
Γιάννης Σιώτος
 
 
 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φράγμα Τσικαλαριού: Αλήθεια πόσες δεσμεύσεις ακούσαμε, αλλά το έργο είναι ακόμα στο “μηδέν”; Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Kελέτση, στην...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιοδεία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Τήνο Την Τήνο επισκέφτηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, συνεχίζοντας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Κύθνο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών,...