Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κατερίνα Αρτέμη: Η συμμετοχή στις εκλογές δηλώνει ψήφο εμπιστοσύνης στη δημοκρατία

H κα. Κατερίνα Αρτέμη είναι πολύ γνωστή στην κοινωνία της Ίου, τόσο από την ενασχόλησή της με τα κοινά και τον ΑΣ Ίου όσο και από τις επιχειρήσεις της στον τομέα του Τουρισμού. Άνθρωπος πολυμηχάνημα, δραστήριος, αυτοδημιούργητος, δραστήριος αλληλέγγυος, με τον Γιώργο Χατζημάρκο να τρίβει τα χέρια του με μια τέτοια υποψηφιότητα.
 

Είτε στο επιχειρείν, είτε ως εθελόντρια στα κοινά έχει διανύσει μια εξ’ ολοκλήρου πετυχημένη πορεία. Αγαπά τον τόπο στον οποίο ζει και εργάζεται! Στόχος η ενεργός συμμετοχή της και η προσφορά στην πολιτική ζωή. 

Η προθυμία και το ειλικρινές ενδιαφέρον της για την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στα νησιά σε συνδυασμό με την εμπειρία της, αποτελούν τα φερέγγυα που την καθιστούν αντάξια της προτίμησης των νησιωτών.

Για κάποιους είναι η ”μαμά” της Ίου. Αν τρέξουμε στο παρελθόν θα θυμηθούμε το μεγαλείο αυτής της γυναίκας, η οποία, φιλοξένησε νεαρούς οι οποίοι είχαν βγει θετικοί στον Κορωνοιό και στάθηκε σαν σωστός γονέας.

Και είναι βέβαιο πως ο τόπος μας έχει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους!

Προέρχεστε από τον χώρο των επιχειρήσεων, με τον οποίο ασχολείστε επιτυχημένα εδώ και αρκετά χρόνια.
 
Γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα κοινά και δη με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
 

Θεωρώ ότι σε μία δημοκρατική χώρα, καθήκον του κάθε πολίτη είναι να είναι ενεργός, να αγωνίζεται για το καλό του τόπου του και να έχει άμεση επαφή με τα καθημερινά προβλήματα. Έτσι η μόνη λύση είναι η ενεργή συμμετοχή στα κοινά.

Είμαι εξαιρετικά περήφανη που είμαι για δεύτερη φορά μέλος αυτής της αξιόλογης ομάδας του κ. Χατζημάρκου. Θεωρώ ότι κάθε μέλος της πρεσβεύει άριστα το νόημα της λέξης «συνδυασμός». Όλοι όσοι πλαισιώνουμε το ψηφοδέλτιο μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την περιφέρειά μας με πολλή προσωπική δουλειά.

Γιατί με το Γιώργο Χατζημάρκο; Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που σας ώθησαν να συστρατευτείτε ξανα μαζί του;

Ο Γιώργος Χατζημάρκος έχει αποδείξει ότι ξεχωρίζει με την αποφασιστικότητά του για να συνεχιστεί η τροχιά της ανάπτυξης με τον μεγαλύτερο ρυθμό στην Ευρώπη, με την  πολιτική του αγκαλιά σε όλα τα επίπεδα της νησιωτικότητας. Έβαλε τον άνθρωπο στο επίκεντρο και αγωνίστηκε για τις ανάγκες και το μέλλον του.

 
Γιατί να σας εμπιστευτούν με την ψήφο τους οι νησιώτες; Αν είχατε απέναντί σας έναν εν δυνάμει ψηφοφόρο σας, τι θα του λέγατε;

 

Προσωπικά πιστεύω ότι μέσα από την εμπειρία που απέκτησα αφιερώνοντας ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου στην προεδρία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου-Επαγγελματικού αλλά και σαν γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου, μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ιητών, μπορώ πραγματικά να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο ώστε να είμαι σε θέση να ζητήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου. Η ψήφος τους θα με τιμήσει ιδιαίτερα.

 
Ποιο είναι αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο στην Ίο σήμερα; Ποιες υποδομές στο νησί πιστεύετε ότι χρειάζονται επειγόντως αναβάθμιση;
 

Η Ίος είναι σε τροχιά ανάπτυξης. Υπάρχει άριστη συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας με αποτέλεσμα να γίνονται έργα υποδομών. Θα πρέπει να συνεχιστεί η τουριστική προβολή των νησιών γιατί πάνω σε αυτή στηρίζεται η πιο βαριά βιομηχανία της χώρας που είναι ο τουρισμός. Η συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας θα πρέπει να παραταθεί γιατί υπάρχουν κομβικά έργα που είναι σε εξέλιξη και πρέπει να ολοκληρωθούν.

Εφόσον ο κόσμος σας τιμήσει με την ψήφο τους και επιλέξει την παράταξή σας, με ποιον τομέα θα θέλατε περισσότερο να ασχοληθείτε και γιατί;

Έχω υπηρετήσει τους τομείς του αθλητισμού και του τουρισμού αλλά και της παιδείας, και νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω σε όποιον άλλον τομέα μου ζητηθεί.

Ως επίλογο, θα ήθελα να σας αφήσω να δώσετε το δικό σας μήνυμα στους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου σχετικά με τις επικείμενες εκλογές.
 
 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας τον ύμνο της Ανάστασης στην Απείρανθο της Νάξου – Δείτε το εντυπωσιακό έθιμο (vid) Το Μεγάλο Σάββατο στ” Απεράθου γίνονται οι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express πιστή στις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας, αλλά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H SKY express μετέφερε και φέτος το Άγιο Φως στη Μύκονο Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Μυκόνου το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express...