Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σίφνος: Όμορφες μανούβρες από Συριανούς καπετάνιους (vid – pics)

Σίφνος: Όμορφες μανούβρες από Συριανούς καπετάνιους (vid – pics)

Όμορφες μανούβρες είχαμε τη χαρά να δούμε και να βιντεοσκοπήσουμε στο λιμάνι της Σίφνου σήμερα 13/10/23 από τον Παριανό-Συριανό καπετάν Νίκο Χάλαρη(παρέλαβε το πλοίο από τον άλλο Συριανό καπετάν Γιώργο Ευμορφόπουλο) και τον Συριανό καπετάν Γιάννη Παπαμάρκο με τα πλοια ΑΝΕΜΟΣ και SUPERRUNNER JET.

Από την μία το ΑΝΕΜΟΣ της aegean sea lines του ομίλου Ευγενίδη και από την άλλη το SUPERRUNNER JET της seajets.

Το ΑΝΕΜΟΣ είχε το δρομολόγιο Πειραιάς, Σέριφος, Σίφνος, Μήλος στις 07:45 και επιστροφή και το SUPERRUNNER JET το ίδιο δρομολόγιο στις 12:00.

Τα δύο πλοία συναντήθηκαν στην επιστροφή τους από Μήλο στις Καμάρες Σίφνου.

Πρώτο μπήκε στο λιμάνι το ΑΝΕΜΟΣ το οποίο ξεκίνησε φέτος δρομολόγια και ο καπετάν Νίκος ο Χάλαρης το έδεσε με ωραία μανούβρα ακριβείας στο μόλο.

Το ΑΝΕΜΟΣ αγοράστηκε φέτος από την Φινλανδία από τον όμιλο Ευγενίδη και είναι το πρώην ROSELLA.

Λίγα μόλις λεπτά ακολούθησε το SUPERRUNNER JET το οποίο το καλοκαίρι εκτελούσε δρομολόγια Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Λήμνο και Λέσβο και από χθες αντικατέστησε το champion jet1 το οποίο θα το δούμε για λίγο εκτός Ελλάδας.

Ο καπετάν Γιάννης ο Παπαμάρκος το έδεσε κι αυτός με μανούβρα ακριβείας στο κεφάλι του μόλου.

Το SUPERRUNNER JET είναι η άλλοτε “ναυαρχίδα”της aegean speed lines(SPEEDRUNNER 4) και έχει γράψει μεγάλη ιστορία στη γραμμή, κατόπιν αγοράστηκε απο τους αδελφούς Στεφάνου της golden star ferries και εν συνεχεία αγοράστηκε από την seajets του κου Μάριου Ηλιόπουλου όπου ανήκει μέχρι σήμερα.

Οι δύο καπετάνιοι χαιρετήθηκαν και φόρτωση των πλοίων έγινε ταυτόχρονα όπως και η αναχώρηση χαρίζοντας σε μας τους καραβολάτρες όμορφες εικόνες τις οποίες μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή: kaipoutheos.gr

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Την ενίσχυση του Λιμεναρχείου Πάρου, το οποίο αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα στελέχωσης, ζήτησε με επιστολή προς το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο δήμαρχος του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στο νησί της Νάξου και συγκεκριμένα στην Οδό Παπαβασιλείου με αποτέλεσμα το τραυματισμό του οδηγού μιας μηχανής μικρού...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έκπτωση 50% στους υποψήφιους φοιτητές και από την Golden Star Ferries Η GOLDEN STAR FERRIES, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να επιβραβεύσει...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στον αν. Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς Ο Δήμαρχος Τήνου ΠαναγιώτηςΚροντηράς, συναντήθηκε για μια ακόμη φορά με τον Αναπληρωτή Υπουργό...