Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η νυχτερινή διασκέδαση στις Κυκλάδες

Η νυχτερινή διασκέδαση στις Κυκλάδες

Οι Κυκλάδες αποτελούν μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές των επισκεπτών. Και δεν τους αδικούμε!

Οι επιλογές είναι πολλές και η μία μοιάζει καλύτερη από την άλλη. Ποια μέρη όμως θα πρέπει να επιλέξετε ώστε να ζήσετε έντονη νυχτερινή ζωή;

Οι 10 καλύτεροι προορισμοί για να ζήσετε τη νυχτερινή ζωή των Κυκλάδων στα καλύτερά της σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε!

Σύρος

Το πιο αρχοντικό νησί των Κυκλάδων σας προσκαλεί να ζήσετε ανεπανάληπτες βραδιές! Με δεκάδες επιλογές για τη νυχτερινή σας διασκέδαση δεν θα ξέρετε τι να πρωτοεπιλέξετε.

Το λιμάνι είναι ο κύριος προορισμός της νυχτερινής ζωής της Σύρου. Τα μπαράκια βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο και κάποια από αυτά λειτουργούν παράλληλα ως κλαμπ με ελληνικές και ξένες επιτυχίες να σας συνοδεύουν ως το πρωί.

Φυσικά υπάρχουν πολλές ταβέρνες, εστιατόρια και ακόμη περισσότερα μπαράκια τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε και βρίσκονται λίγους δρόμους πιο πίσω από αυτά στο λιμάνι. Αξιοσημείωτη επιλογή είναι επίσης η Άνω Σύρος αλλά και πολλά παραλιακά beach bar για να περάσετε το βράδυ σας.

Νάξος

Η καρδιά της Νάξου χτυπά στη Χώρα! Εάν θέλετε κάτι χαλαρό υπάρχουν πολλά εστιατόρια με ζωντανή μουσική στα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε και ναξιώτικο ρακόμελο αλλά και wine bars.

Έχετε φυσικά την επιλογή να συνεχίσετε τη βραδιά σας σε κάποιο μπαρ ή κλαμπ. Η μουσική κυμαίνεται μεταξύ ελληνικών και ξένων κομματιών. Δοκιμάστε signature cocktails και χορέψτε μέχρι το πρωί.

Εκτός από τη Χώρα μπορείτε να κάνετε βόλτα στα δρομάκια της Παλιάς Πόλης ή να επισκεφτείτε τα μπαράκια που βρίσκονται στις παραλίες του νησιού.

Μύκονος

Η Μύκονος φημίζεται για τις βραδιές της… Στη Χώρα του νησιού υπάρχει ποικιλία σε μπαρ και κλαμπ που είναι διάσημα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Χορέψτε δίπλα στη θάλασσα μέχρι το πρωί. Ακόμα και τότε το πάρτι θα συνεχίσει!

Σε κάθε παραλία βρίσκεται και ένα μπαρ το οποίο προσφέρει μοναδικά cocktails. Απολαύστε τα καθώς ο DJ επιλέγει τις μεγαλύτερες επιτυχίες για να χορέψετε.

Μήλος

Ακόμα και αν το νησί ενδείκνυται για ήρεμες διακοπές, υπάρχουν περιοχές στις οποίες μπορείτε να κατευθυνθείτε για τη νυχτερινή σας διασκέδαση.

Αγαπημένη επιλογή πολλών είναι τα beach bars του νησιού. Στο Αδάμαντα βρίσκονται τα περισσότερα, ενώ υπάρχουν και στις περιοχές Παλαιοχώρι και Αγία Κυριακή.

Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποια ταβέρνα με ζωντανή μουσική για να περάσετε τη βραδιά σας.

 

Τήνος

Η νυχτερινή ζωή του νησιού αποτελείται κυρίως από ταβέρνες με παραδοσιακά πιάτα, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Σε αυτές μπορεί να βρεθείτε σε βραδιά με ζωντανή ελληνική μουσική, οπότε σίγουρα αξίζει να κάνετε μια στάση σε κάποια.

Όσον αφορά τα μπαρ της Τήνου, θα τα βρείτε μέσα στη Χώρα. Βρίσκονται όλα μαζί και περιμένουν να σας δροσίσουν με γευστικά cocktails, κλασσικά και μη.

Σίφνος

Αν ψάχνεις έντονη νυχτερινή στη Σίφνο τότε πρέπει σίγουρα να πας στην Απολλωνία. Εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, μπαράκια, αλλά και κλαμπ τα οποία θα σας χαρίσουν αξέχαστες βραδιές.

Τα μαγαζιά παίζουν τόσο ελληνική όσο και ξένη μουσική, οπότε σίγουρα θα βρείτε κάποιο που σας αντιπροσωπεύει. Αν από την άλλη επιθυμείτε πιο ήσυχες βραδιές επιλέξτε τις Καμάρες, το Κάστρο ή τον Πλατύ Γιαλό.

Μην ξεχνάτε πως στη Σίφνο γίνονται πανηγύρια όλη τη διάρκεια του χρόνου για να τα επισκεφτείτε.

 

Ίος

Το απόλυτο νησί της διασκέδασης, ειδικά για φοιτητές! Στη Χώρα από νωρίς τα εστιατόρια και οι ταβέρνες γεμίζουν με κόσμο, ενώ το βράδυ όλο το νησί της Ίου μαζεύεται στα αμέτρητα μπαράκια της περιοχής.

Εννοείται υπάρχουν και πολλά κλαμπ για να κρατήσει η διασκέδασή σας μέχρι και το πρωί. Στα beach bars ο χορός δε σταματά ποτέ μιας και θα βρείτε πάρτι και τις πρωινές ώρες.

 

Κίμωλος

Στην Κίμωλο θα ζήσετε πιο χαλαρές νυχτερινές εξόδους. Αυτές διαδραματίζονται στο Κάστρο της Χώρας.

Στον πεζόδρομο θα βρείτε εστιατόρια και ταβέρνες για να γευματίσετε, μικρά μαγαζιά για να δοκιμάσετε τα γλυκά τους, αλλά και διάφορα μπαράκια για να πιείτε το ποτό ή το cocktail σας.

 

Πάρος

Το νησί της Πάρου ανέπτυξε πολύ τη νυχτερινή ζωή του τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να συναντάς στα κλαμπ (της Νάουσας κυρίως) μεγάλα ονόματα της ξένης αλλά και της ελληνικής μουσικής.

Εκτός λοιπόν από ελληνικές και mainstream επιτυχίες θα μπορείς να απολαύσεις techno και house κομμάτια μεγάλων DJ.

Τα πιο ήσυχα μπαρ βρίσκονται στην περιοχή της Παροικιάς. Υπάρχουν βέβαια και εκεί κάποια κλαμπ τα οποία μπορείς να επισκεφτείς.

 

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη, εκτός από τα ρομαντικά μπαρ και καφέ στα οποία μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας αντίστοιχα υπό τη χαλαρή μουσική, έχει πολλές ακόμη επιλογές. Η νυχτερινή της ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη θα έλεγε κανείς.

Μπορείτε να αρχίσετε τη βραδιά σας σε κάποια ταβέρνα ή εστιατόριο και έπειτα να βρείτε κάποιο μπαρ ή κλαμπ που σας αρέσει και να περάσετε το υπόλοιπο της νύχτας εκεί. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στη Φηρά και έχουν τόσο μεγάλη ποικιλία σε μουσικές και αισθητική που καλύπτουν όλα τα γούστα.

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο το 51ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο – Ενημέρωση του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση που είχε πραγματοποιηθεί στο νησί μας τον...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα (Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου) στις 21:50, στην ευθεία Φηρών Πύργου της Σαντορίνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του santonews.gr, που...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης με στόχο την πρώιμη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάξου και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής παρατείνεται για έναν ακόμη μήνα η παρουσία του πλοίου «Άρτεμις» στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Σύμφωνα με την...