Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H Σαντορίνη ο απόλυτος προορισμός ρομαντικών διακοπών στον κόσμο

Ένα ελληνικό νησί αναδεικνύεται ως ο απόλυτος προορισμός διακοπών αποκλειστικά για ενήλικα ζευγάρια που ταξιδεύουν χωρίς παιδιά, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η Spin Genie UK.

Τα αποτελέσματα, τα οποία προήλθαν από έρευνα σε δεδομένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια και ξενοδοχεία μέχρι τις ρομαντικές δραστηριότητες, τα μπαρ/κλαμπ και τις παραλίες γυμνιστών, ανέδειξαν τους 10 απόλυτους προορισμούς ρομαντικών διακοπών στον κόσμο, ο πρώτος εκ των οποίων είναι η Σαντορίνη.

Η Σαντορίνη συγκέντρωσε βαθμολογία 8,22 από 10 (άριστα). Το νησί διαθέτει περισσότερα εστιατόρια, μπαρ και ρομαντικές δραστηριότητες ανά 100.000 ανθρώπους από οποιοδήποτε άλλο προορισμό.

Το μέσο κόστος για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο ανέρχεται σε £405, ενώ το νησί διαθέτει 1.949 ρομαντικά εστιατόρια, 206 μπαρ και κλαμπ και 1.582 ρομαντικές δραστηριότητες, όλα αυτά ανά 100.000 ανθρώπους.

Στην κατάταξη των 10 προορισμών, κυριαρχούν οι ΗΠΑ, οι οποίοι είναι 6 στο σύνολό τους, ενώ ακολουθούν με μοναδική παρουσία η Ελλάδα, το Βέλγιο, η Πορτογαλία και η Ισπανία.

Μετά τη Σαντορίνη, ακολουθούν η Βρύγη, η Σαβάνα, το Σαν Φρανσίσκο, η Νέα Ορλεάνη, το Φουντσάλ, η Σάντα Μπάρμπαρα, το Σαν Σεμπάστιαν, η Sedona (Αριζόνα) και το Άσπεν. 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φράγμα Τσικαλαριού: Αλήθεια πόσες δεσμεύσεις ακούσαμε, αλλά το έργο είναι ακόμα στο “μηδέν”; Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Kελέτση, στην...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιοδεία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Τήνο Την Τήνο επισκέφτηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, συνεχίζοντας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Κύθνο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών,...