Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αποχαιρετάμε τον Αύγουστο από το λιμάνι της Πάρου…

Αποχαιρετάμε τον Αύγουστο από το λιμάνι της Πάρου…

Αποχαιρετάμε τον Αύγουστο σημαίνει αποχαιρετάμε το καλοκαίρι, και για τους περισσότερους αποχαιρετάμε τις διακοπές.

Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα του Αυγούστου για αυτό το καλοκαίρι μας βρίσκει στο λιμάνι της Παροικιάς να κοιτάμε τα καράβια και να σκεφτόμαστε… πόσο κόσμο έφεραν… πόσο κόσμο πήραν. Πόσοι θλιμμένοι αποχαιρέτησαν τις τελευταίες ημέρες τα αγαπημένα τους νησιά ώστε να γυρίσουν στην καθημερινότητα… πολλοί.

Το διαδίκτυο γεμίζει από εικόνες αποχαιρετισμού. Με “μισή” καρδιά, μπαίνουν στο καράβι για την επιστροφή. Είτε είναι Έλληνες, τυχεροί διότι κατάγονται από τα νησιά μας, είτε είναι απλοί επισκέπτες που είχαν την τύχη να κάνουν τις διακοπές τους στις Κυκλάδες… στην Πάρο, στη Νάξο, στην Τήνο … σε όλα τα πανέμορφα νησάκια των Κυκλάδων μας. Σε όλες αυτές τις μικρές κουκκιδούλες στον χάρτη, οι οποίες όσο μικρές φαίνονται φτάνοντας κανείς αντιλαμβάνεται τον πλούτο και την ομορφιά που κρύβουν… σε σημείο να μην μπορεί να φύγει κανείς. Και όταν φύγει να θέλει να έρθει ξανά και ξανά.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αν και είχε πολλά “παρατράγουδα” … ήταν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Κατά περίεργο τρόπο το καλοκαίρι τα κάνει όλα να φαίνονται πιο όμορφα… πιο χρωματιστά… πιο δροσερά. Ο ήλιος, η θάλασσα, η ανατολή, η δύση, η πανσέληνος….

Μα πως γίνεται όλα αυτά να είναι ακόμα πιο έντονα στις Κυκλάδες μας; Γι’αυτό ακριβώς… γιατί είναι οι ΚΥΚΛΑΔΕΣ!! Οι πολυτραγουδισμένες Κυκλάδες… Γιατί… όταν χαράζει στο Αιγαίο είναι όμορφα σου λέω… αλλά και όταν νυχτώνει στο Αιγαίο το ίδιο όμορφα.

Γι’αυτό οι περισσότεροι θέλουν να πάρουν μία ψαρόβαρκα να βγουν στην Πάρο αλλά και στη Νάξο …. τον αέρα τους να αλλάξουν.

Το καλοκαίρι φεύγει, ο κόσμος φεύγει , και μένουν πίσω οι “τυχεροί“. Οι μόνιμοι κάτοικοι που θα απολαύσουν τα νησάκια τους και τη θάλασσα για μερικούς ακόμα μήνες αφού στα νησιά μας το καλοκαίρι μας κάνει τη χάρη και παίρνει παράταση επειδή βλέπει πόσο όμορφα περνάμε.

Και του χρόνου να είμαστε καλά να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας… Τώρα ας απολαύσουμε τα νησιά μας για λίγο ακόμα, με πιο χαμηλούς τόνους.

Bye bye Αύστουστε!!! Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη!!!

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Νάξο και Πάρο Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα Την 15-05-2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμος Πάρου: Συνεδρίαση Πολιτικής Προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου Τη Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και ώρα 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Πάρο και Μύκονο Σύλληψη ατόμων για ναρκωτικά στη Θήρα Συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας •...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 31χρονος αλλοδαπός κατά την παραλαβή δέματος ναρκωτικών στην Πάρο Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν 41χρονο  αλλοδαπό, εντολέα του συλληφθέντα...