Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ | Δ. Λιανός: «Η θητεία μας ξεκινάει με καλούς οιωνούς – Έχουμε δείξει στο παρελθόν δείγματα γραφής της δουλειάς μας»

ΒΙΝΤΕΟ | Δ. Λιανός: «Η θητεία μας ξεκινάει με καλούς οιωνούς – Έχουμε δείξει στο παρελθόν δείγματα γραφής της δουλειάς μας»

Λίγο μετά την Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τα μέλη της παράταξης «Ενωμένοι Μπορούμε» και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, βρέθηκαν στο γραφείο του Δημάρχου, ούτως ώστε να τεθούν επί τάπητος, όλα τα θέματα που χρήζουν λύσης και θα υλοποιηθούν βάση χρονοδιαγράμματος, το επόμενο διάστημα.

Ο Δημήτρης Λιανός τόνισε στους συνεργάτες του, τη θέλησή του να υπάρξει ακόμη πιο άμεση συνεργασία, για το καλό και των πέντε νησιών, ενώ ζήτησε από όλους να δώσουν το 100%, ώστε η Νάξος, η Δονούσα, η Ηρακλειά, το Κουφονήσι και Σχοινούσα να θέσουν ακόμη μεγαλύτερους και υψηλότερους στόχους.

Η κάμερα της ιστοσελίδας μας, βρέθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, ο οποίος κατ’ αποκλειστικότητα δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είναι μία πανηγυρική ημέρα για τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων γιατί εγκαθίσταται, για την νέα πενταετία, η νέα Δημοτική Αρχή.

Έχω την τιμή να έχω 15 άξιους συνεργάτες – Δημοτικούς Συμβούλους – που θα πλαισιωθούν και από άλλα στελέχη, έτσι ώστε να προάγουμε τα συμφέροντα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Θεωρώ πως η θητεία μας ξεκινάει με καλούς οιωνούς. Έχουμε δείξει στο παρελθόν δείγματα γραφής της δουλειάς μας και σε αυτή τη πενταετία, θα βελτιωθούν πολλά πράγματα  και στην καθημερινότητα, αλλά και θα υλοποιηθούν σοβαρά έργα που στερούνται και τα πέντε νησιά του Δήμου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που εμπιστεύτηκαν την παράταξη «Ενωμένοι Μπορούμε» και εμένα προσωπικά και βέβαια για εμάς έχουν κλείσει οι εκλογές, είμαστε δίπλα σε όλους τους Δημότες, να ακούμε τα προβλήματα και τα αιτήματά τους, να τα ιεραρχούμε και να τα υλοποιούμε.

Θέλω να ευχηθώ λοιπόν σε όλους Χρόνια Πολλά, υγεία, ειρήνη και τύχη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα ταξίδια του στα νερά του Αιγαίου ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταχύπλοο της Sea Jets, Champion Jet 3, το οποίο αποκτήθηκε το 2023 από...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια – Η «Ελένη» στον μαγικό κόσμο των μικρών ανατολικών Κυκλάδων Η εκπομπή του Mega, «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη και ο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δημιουργήθηκε Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Θήρας για την Στελέχωση και την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Διαβάστε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Εγκαινιάζεται η νέα σεζόν στην κρουαζιέρα με την άφιξη του “VASCO DA GAMA” Αύριο 21 Μαΐου, το κρουαζιερόπλοιο VASCO DA GAMA με σημαία...