Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δ. Λιανός για το νέο έργο στο νοσοκομείο Νάξου: «Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να βλέπεις αυτό που οραματίστηκε η κοινωνία»

Δ. Λιανός για το νέο έργο στο νοσοκομείο Νάξου: «Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να βλέπεις αυτό που οραματίστηκε η κοινωνία»

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, για το νέο έργο που μπαίνει σε διαδικασία υλοποίησης και αφορά αυτή τη φορά, την υγεία.

Σε δημοπράτηση βγήκε το έργο «Προσθήκη Διώροφης πτέρυγας Γ’ με υπόγειο, κατ’ επέκταση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων του Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου». Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι η Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και ο Δημήτρης Λιανός, αναφέρθηκε σε αυτό μέσω της παρακάτω δημοσίευσης:

Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να βλέπεις αυτό που οραματίστηκε η κοινωνία και το οποίο παλέψαμε να παίρνει σάρκα και οστά. Αυτό το συναίσθημα ένιωσα με την έναρξη της διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Προσθήκη Διώροφης πτέρυγας Γ’ με υπόγειο, κατ’ επέκταση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων του Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου» ύψους 6,8 εκ. ευρώ.

Πρόκειται για την επέκταση και αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου ώστε να είναι ανταποκρινόμενες στις αυξημένες σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των κατοίκων της Νάξου, αλλά και των γύρω νησιών.

Είναι ένα τεράστιο έργο που με την οικονομική υποστήριξη του επίτιμου Δημότη μας Ντίνου Μαρτίνου και την πολύτιμη και άοκνη βοήθεια των συνεργατών του, εκπονήθηκαν οι απαιτούμενες μελέτες, εγκρίθηκαν και σήμερα δημοπρατείται το έργο, από τη Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Μαρτίνο, τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υφυπουργό κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, τον π. Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια και τους π. αναπληρωτές Υπουργούς Υγείας κ.κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και κα Μίνα Γκάγκα, καθώς και τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστο Ροϊλό για την υποστήριξή τους στο δύσκολο αυτό εγχείρημα και τη συνεργασία που είχαμε για την επίτευξη του στόχου, καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου και τον Διευθυντή της κ.Καραγεώργη.

Ένα ευχαριστώ χρωστάω ακόμα στην Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλή Φραγκίσκου, συνοδοιπόρο στην προσπάθεια αυτή, στις Υπηρεσίες και στους Ιατρούς του Νοσοκομείου.

Μπορεί να είναι εικόνα κάτοψη

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μία ακόμα διάκριση για ένα ελληνικό νησί ήρθε από ταξιδιωτικό γραφείο του εξωτερικού. Πρόκειται για το νησί της Κίμωλου, βόρεια της Μήλου στις Κυκλάδες,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το F/B Anemos εισέρχεται στο λιμάνι των Καμαρών της Σίφνου ερχόμενο από Κίμωλο και Μήλο. Ο Cpt. Μανώλης Τρασάνης πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή δεξιόστροφη μανούβρα...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Την ενίσχυση του Λιμεναρχείου Πάρου, το οποίο αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα στελέχωσης, ζήτησε με επιστολή προς το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο δήμαρχος του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στο νησί της Νάξου και συγκεκριμένα στην Οδό Παπαβασιλείου με αποτέλεσμα το τραυματισμό του οδηγού μιας μηχανής μικρού...