Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μεγάλη επιτυχία του ΝΟ Πάρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist στο Βόλο

Μεγάλη επιτυχία του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist (under 13) που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο από 7-11/9/2021.

Η αθλήτρια μας Kωνσταντίνα Ραγκούση κατέκτησε την 2η θέση, μετά από δέκα συγκλονιστικές ιστιοδρομίες, καθώς επίσης εξασφάλισε και την συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα και στα δέκα υπόλοιπα παιδια μας ( Μιχάλη Ακάλεστο, Χρήστο Χρυσάκη, Γκουρογιάννη Γιάννη, Λάζαρο Λεφάκη, Εμμανουήλ Παύλο, Αριστοτέλη Αθανασούλη Γρηγόρη Καρπάθιο, Χαρίτου Άγγελο, Κατερίνα Σπανού και Δέσποινα Βλαχάκη) που έλαβαν μέρος στους αγώνες, για την προσπάθειά τους και την πολύ καλή εμφάνισή τους.

Επιστρέφουν γεμάτα εμπειρίες, αφού για τα περισσότερα από αυτά ήταν η πρώτη φορά συμμετοχή τους σε αγώνες.
Για άλλη μια φορά ο ΝΟΠ συμμετείχε με την πολυπληθέστερη από όλους τους ομίλους της Ελλαδας αποστολή σε αγώνες εκτός Πάρου (11 αθλητές, 1 προπονητής , 4 μέλη του Συμβουλίου και πολλοί γονείς).

Είναι εκπληκτικό όταν παιδιά των νησιών και της Περιφέρειας καταφέρνουν να φτάνουν στις πρώτες θέσεις έχοντας να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες ομάδες της Αττικής .

Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται, Τα καλύτερα έρχονται, μέσα από πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Ομίλου και από σωστή διαχείριση και διοίκηση.

Συγχαρητήρια στον Προπονητή Παναγιώτη Ταγαρόπουλο για την υπομονή του και την προσπάθεια που κάνει για τα παιδιά .

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανάμεσα στους 4 παραδεισένιους προορισμούς που προτείνουν οι Financial Times η Αντίπαρος (vid) Ανάμεσα στους 4 παραδεισένιους προορισμούς που προτείνουν οι Financial Times στους...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σύμφωνα με την Blue Star Ferries, το πλοίο Blue Star Paros θα εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Πέμπτης...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνάντηση του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας με τον Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκο Καφούρο Με πρωτοβουλία του Προέδρου μας κ. Νομικού πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Χώρα Νάξου: Κλείνει τμήμα της παραλιακής οδού λόγων των έργων – Αμφιδρόμηση τμήματος του δρόμου ΘΕΜΑ: «ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ – ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣΗ...