Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Εκδρομή στην Κύθνο για τον σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων Κυκλάδων – Τιμητικές πλακέτες σε Ζουλουφό και Τρίτζαλη

Εκδρομή στην Κύθνο για τον σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων Κυκλάδων – Τιμητικές πλακέτες σε Ζουλουφό και Τρίτζαλη

Εκδρομή στην Κύθνο αποφασίστηκε από τον σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων Κυκλάδων, με την προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες είναι εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε και η απόδοση τιμητικής πλακέτας στους κ.κ. Μιχαήλ Ζουλουφό και Νικόλαο Τρίτζαλη.

Αναλυτικά η ανακοινώσεις:

Αγαπητά Μέλη.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ενημερώσουμε ότι στο τελευταίο Δ.Σ. αποφασίσθηκε η τέλεση μονοήμερης εκδρομής στο όμορφο νησί της Κύθνου.

Δυστυχώς όμως, είμαστε υποχρεωμένοι λόγο των αυστηρών μέτρων για την καταπολέμηση της επιδημίας που μαστίζει και την Ελλάδα μας, να λάβουν μέρος στην εκδρομή, ΜΟΝΟ όσοι έχουν εμβολιασθεί πλήρως με το εμβόλιο για τον Κορωναϊό.

Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή, μπορείτε να δηλώσετε είτε επισκεπτόμενοι το γραφείο του Συλλόγου είτε με τηλεφωνική κλήση στα παρακάτω τηλέφωνα.

Τηλ.: Γραφείου : 2281089334 (11:00΄ έως 13:00 τις ημέρες, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή).

Τηλ.: κ. Προέδρου, Θεοδώρας Χαλκιά: 6936075576

Η τιμή της συμμετοχής, είναι Τριάντα (30,00) ευρώ ανά άτομο.

Η Εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η Πρόεδρος.

Θεοδώρα Χαλκιά.

Τιμητική πλακέτα στους κ.κ. Μιχαήλ Ζουλουφό και Νικόλαο Τρίτζαλη

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή τους στο 9ο τακτικό συμβούλιο της 22.4.2021 και στο 3ο θέμα ημερησίας διάταξης, αποφάσισαν να αποδώσουν τιμητική πλακέτα στους κ.κ. Μιχαήλ Ζουλουφό, Κοινό Διοικητή Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Γ.Ν. Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο» – Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου, και Νικόλαο Τρίτζαλη, Διοικητικό Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

“Με αυτή μας την πράξη θέλουμε να εκφράσουμε την βαθύτατη υποχρέωση που οφείλουμε αμοιβαία στους τιμώμενους.

Ειδικά, ο Διοικητής του Νοσοκομείου μας, από την πρώτη στιγμή της αναλήψεως των καθηκόντων του, ενέσκηψε πάνω από τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κυκλαδίτης Καρκινοπαθής. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα – και εν μέσω της Πανδημίας – με την μεθοδικότητα που τον διακατέχει, συμπεριέλαβε στο Επιχειρησιακό Σχέδιο του Νοσοκομείου την «Ίδρυση και Λειτουργία Ογκολογικής Υπομονάδας».

Σε συνεργασία με τον κ. Τρίτζαλη, δεν στάθηκε μόνο σε αυτό, αλλά προς ενίσχυση του εγχειρήματος αυτού, κατάφερε την Επιστημονική Συνεργασία του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» με το Νοσοκομείο Σύρου, έτσι ώστε να είναι εφικτή η εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη (Τηλεϊατρική) από Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του «Μεταξά», εξασφαλίζοντας ισότιμες υπηρεσίες φροντίδας υγείας στους ογκολογικούς ασθενείς της Σύρου, αρχικά, και σε δεύτερη φάση των Κυκλάδων.

Ακόμα, κατάφεραν την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. Γ.Ν. Σύρου της 31.3.2021, για την σύσταση μίας (1) θέσης Επιμελητή Β΄Ιατρού Παθολόγου Ογκολόγου και η οποία έχει αναρτηθεί με ΑΔΑ: 677Σ469070-ΞΥΒ.”

Αυτή μας η κίνηση είναι το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε ως Σύλλογος, αλλά και ως Συριανοί πολίτες που έχουμε την τύχη, το Νοσοκομείο μας να διοικείται από άξια στελέχη, με ανθρώπινο πρόσωπο και Συριανή καταγωγή.

Η Πρόεδρος Θεοδώρα Χαλκιά

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φ. Μαυρομμάτης: “Η παιδεία στις πρώτες προτεραιότητές μας – Νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες σε σχολεία” Ο Αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Φώτης...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΓΕΛ Πάρου: Για 2η χρονιά εξεταστικό κέντρο για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών (Πανελλαδικές εξετάσεις 2024) Μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, θα...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κόντρα στις «ταμπέλες» της κοινωνίας, γιατρός στη Σέριφο (Podcast) Ο Θανάσης μεγάλωσε με τις θείες του, γιατί έμεινε ορφανός απο μικρή ηλικία. Παρά τις...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέα Δημοκρατία Θήρας: Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Με την παρούσα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση...