Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και Εκλογές στη Λέσχη Ανδρίων – Οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ.

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και Εκλογές στη Λέσχη Ανδρίων – Οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ.

Σας ενημερώνουμε ότι η Λέσχη Ανδρίων θα πραγματοποιήσει:

  • την Πέμπτη 18/04/2024 και ώρα 21:00 Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση (η πρόσκληση θα αποσταλεί σε όλα τα Τακτικά Μέλη) και
  • την Κυριακή 21/04/2024 θα διεξαχθεί Ψηφοφορία νέου Δ.Σ. ώρες 10:00-13:00 (δια ζώσης στη Λέσχη Ανδρίων) και 14:00-20:00 (Ηλεκτρονική Ψηφοφορία μέσω email) για όσα μέλη δεν ψηφίσουν δια ζώσης. (Δυνατότητα συμμετοχής έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα Τακτικά Μέλη)

Τα Τακτικά Μέλη μπορούν να εξοφλήσουν την συνδρομή τους στη Λέσχη Ανδρίων πριν την συμμετοχής στην δια ζώσης εκλογική διαδικασία ή με ηλεκτρονική κατάθεση και αποστολή του καταθετηρίου καταβολής εκκρεμών συνδρομών (έχουν ενημερωθεί με προσωπικό email) στο info@andrionclub.gr μέχρι τις 13:00 την ημέρα των εκλογών.  

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Σήμερα Τετάρτη 17/04/2024 θα λάβετε στο email σας την πρόσκληση της την Γενική Συνέλευση από το email: ksiamandoura@prudential-group.gr στην οποία θα περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο σύνδεση σας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
1. Κατά την είσοδο σας στην πλατφόρμα του ΖΟΟΜ, καλείστε να εισάγετε το ονοματεπώνυμο σας και το email σας (2 φορές για επαλήθευση), για να γίνει η ταυτοποίηση του μέλους στην Γενική Συνέλευση.

Η ταυτοποίηση και η καταγραφή των ονομάτων είναι απαραίτητη ώστε να γνωρίζουμε τα μέλη που συμμετείχαν. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορείτε να γίνετε αποδεκτοί από τον διοργανωτή.
2. Όσα άτομα συνδεθούν από το κινητό τους θα πρέπει να έχουν κατεβασμένη και εγκατεστημένη την εφαρμογή ώστε να σας δοθεί η πρόσβαση στο Zoom.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
Σχετικά με την ηλεκτρονική ψηφοφορία τα Τακτικά Μέλη που δεν λάβανε μέρος στην δια ζώσης ψηφοφορία και είναι ταμειακώς ενήμερα (έτη 2022 και 2023) θα λάβουν στο email τους από το email: ksiamandoura@prudential-group.gr πρόσκληση στην οποία θα περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο συμμετοχή τους. Πιο αναλυτικά:

  1. Μέσα στην πρόσκληση θα βρείτε έναν μοναδικό σύνδεσμο.
  2. Πατώντας πάνω στον σύνδεσμο θα οδηγηθείτε στο ψηφοδέλτιο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
  3. Όταν εμφανιστεί το ψηφοδέλτιο θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία.
  4. Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί ‘Υποβολή’.
  5. Με την επιλογή ‘ΟΚ’ καταχωρείτε την ψήφο σας.

*Παρακαλούμε να ελέγχεται και τo spam folder σας, και σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει το email επικοινωνήστε με το ksiamandoura@prudentialgroup.gr ή το info@andrionclub.gr.

Υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων:

Δημήτριος Κοκκίνης
Ο Δημήτριος γεννήθηκε το 1980, αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού με πτυχίο σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ναυτικές Μεταφορές από το Ναυτικό Κολλέγιο του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και συνέχισε με μεταπτυχιακές εκπαιδεύσεις στο INSEAD. Επαγγελματικά έχει υπηρετήσει την εμπορική ναυτιλία από πολλές χώρες του κόσμου, σε πολλές θέσεις, σε στεριά και θάλασσα σε πολλούς διαφορετικούς τύπους βαποριών και εταιριών, κατέχοντας το δίπλωμα του Πλοιάρχου Α΄ Εμπορικού Ναυτικού. Έχοντας ολοκληρώσει την επαγγελματική του πορεία στην θάλασσα, δραστηριοποιείται πλέον από την Άνδρο ως κοινωνικός επιχειρηματίας με έμφαση στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και στην βιώσιμη τοπική κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη και στην Αθήνα ως στέλεχος ναυτιλιακής εταιρίας. Είναι πρόεδρος της «Λέσχης Ανδρίων» από το 2018.

Στέλλα Παντελιά
Η Στέλλα γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Αρχιτεκτονική Τοπίου στο GSD Harvard University. Έχει διδάξει Αρχιτεκτονική, Αστικό Σχεδιασμό και Αρχιτεκτονική Τοπίου στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει λάβει μέρος σε πλήθος εργαστηρίων, εκθέσεων, και δημόσιων διαλέξεων. Εργάζεται ως αρχιτέκτων και αρχιτέκτων τοπίου. Ζει στην Άνδρο και έχει δύο παιδιά. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Λέσχης Ανδρίων.

Σταμάτης Ραΐσης

Ο Σταμάτης γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην Άνδρο όπου και αποφοίτησε από το Καΐρειο Λύκειο Άνδρου το 2002. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός Β’ Τάξεως του ΤΕΙ Χαλκίδας από τη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Ηλεκτρολογίας. Ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Άνδρο αναλαμβάνοντας ηλεκτρολογικά έργα και με εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού. Μιλάει αγγλικά.

Αγγελική Στρατή
Η Αγγελική Στρατή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνδρο. Τελειώνοντας το Εμπειρίκειο Λύκειο Άνδρου, συνέχισε με σπουδές επάνω στη φωτογραφία στον AKTO Art & Design (BA), και κατόπιν σπούδασε μετάφραση στη σχολή Meta|φραση. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.
Έχει εργαστεί σε διάφορους τομείς, όπως τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τον τουρισμό και τα cultural tours.
Από το 2010 ζει στην Άνδρο και εργάζεται επάνω στη φωτογραφία. Το καλοκαίρι του 2024 έκανε την πρώτη της ατομική έκθεση φωτογραφίας.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο, το ραδιόφωνο, τον εθελοντισμό.
Μετέχει στα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων Λαϊκή Σκηνή Άνδρου, Φιλοζωικό Σωματείο Άνδρου, όπου είναι ενεργή εθελόντρια για τα αδέσποτα, και στη Λέσχη Ανδρίων, όπου τα τελευταία δύο χρόνια ήταν υπεύθυνη εκδηλώσεων.

Θανάσης Καρπούζης
Ο Θανάσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Ανδριώτες γονείς. Ζει μόνιμα στην Άνδρο από το 2010. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Μηχανικών με μεταπτυχιακό στο Σχεδιασμό Ψηφιακών Πολιτισμικών Προϊόντων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας ηλεκτρονικός μηχανικός. Αγαπά και μελετά την πολιτιστική παράδοση της Άνδρου, παίζει παραδοσιακά μουσικά όργανα, διδάσκει παραδοσιακούς ανδριώτικους χορούς και είναι ερασιτέχνης ηθοποιός. Είναι εθελοντής δασοπυροσβέστης και έχει δύο παιδιά.

Βιργινία Δούκισσα
Η Βιργινία γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στην Άνδρο. Εξειδικεύτηκε στην ιστιοπλοΐα και στην ορχηστρική γυμναστική από το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχοντας αποκτήσει παιδαγωγική προσέγγιση στην εκπαίδευση. Το 2011 ολοκλήρωσε διεθνές μεταπτυχιακό στον Αθλητικό Τουρισμό στη Γαλλία. Έχει εργαστεί σε πολλούς οργανισμούς, διοργανώσεις και σχολεία και ως ερευνήτρια εργοφυσιολογίας. Τελευταία εργάζεται σε ηγετικούς ρόλους στον τομέα του αθλητισμού και τουρισμού με προϋπηρεσία σε μεγάλα ξενοδοχεία και καταλύματα πολυτελείας, μεταφέροντας σταδιακά την εμπειρία της στην αναβάθμιση της Άνδρου.

Έφη Θεολόγου
Η Έφη γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στην Άνδρο. Πήρε πτυχίο Φυσικοθεραπείας από το ΤΕΙ Αθήνας και μεταπτυχιακό στην Νευροαποκατάσταση από το πανεπιστήμιο Brunel στο Λονδίνο. Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρεί εργαστήριο φυσικοθεραπείας στην Χώρα και από διάφορες θέσεις, όπως στους Συλλόγους Αιμοδοσίας και Μαινήτων, προσπαθεί να κάνει τη ζωή στην Άνδρο καλύτερη. Ακόμα θυμάται τα αποκριάτικα πάρτυ της Λέσχης Ανδρίων, στα οποία συμμετείχε ως παιδί.

Στέλιος Μαργέτης
Ο Στέλιος είναι πατέρας 3 κοριτσιών, Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας με περίπου 3.000 ώρες πτήσης σε διάφορους τύπους αεροσκαφών. Απόφοιτος Καϊρείου Λυκείου Άνδρου από το 1998 και Σχολής Ικάρων το 2003.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο το 51ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο – Ενημέρωση του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση που είχε πραγματοποιηθεί στο νησί μας τον...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα (Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου) στις 21:50, στην ευθεία Φηρών Πύργου της Σαντορίνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του santonews.gr, που...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης με στόχο την πρώιμη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάξου και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής παρατείνεται για έναν ακόμη μήνα η παρουσία του πλοίου «Άρτεμις» στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Σύμφωνα με την...