Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Kalesma Mykonos ανοίγει 1 Μαΐου και καλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μαζί το αυθεντικό Μυκονιάτικο Πάσχα

Το Kalesma Mykonos ανοίγει 1 Μαΐου και καλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μαζί το αυθεντικό Μυκονιάτικο Πάσχα

Μύκονος, 26 Απριλίου 2024 –  Το Kalesma Mykonos μετρά αντίστροφα για τη φετινή πρεμιέρα του την 1η Μαΐου και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του με μία σειρά από εορταστικές Πασχαλινές εκδηλώσεις συστήνοντάς τους το αυθεντικό Μυκονιάτικο Πάσχα. Η νέα σεζόν φέρνει νέες και εξατομικευμένες εμπειρίες ευεξίας που αποτυπώνουν το αίσθημα της αυθεντικής φιλοξενίας στο νησί των ανέμων με φόντο την ακαταμάχητη Δήλο.

Αυθεντική Μυκονιάτικη εμπειρία

Όσοι επιθυμούν να ανακαλύψουν την αυθεντική πλευρά της Μυκόνου την περίοδο του Πάσχα, από την 1η έως τις 6 Μαΐου 2024, εδώ θα βρουν το απόλυτα εορταστικό σκηνικό για να γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Για τις ημέρες αυτές, ο chef Κώστας Τσίγκας έχει δημιουργήσει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού με βάση την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με αποκορύφωμα το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού, το οποίο οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα απολαύσουν στο εστιατόριο Pere Ubu Mykonos. Από το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, το εστιατόριο θα υποδεχθεί τον Γιάννη Μητσοκάπα, που με τις μουσικές του επιλογές θα παρασύρει τους καλεσμένους στο απόλυτο εορταστικό πάρτι σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο. Ενώ αργότερα, καθώς θα χάνεται ο ήλιος πίσω από τη Δήλο, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη θέα με μοναδικά cocktails στο Aloni Sunset Lounge, ολοκληρώνοντας τη συνολική Πασχαλινή εμπειρία που θα ξεπεράσει τα όρια της απλής γαστρονομίας.

Η προσθήκη του The Kalesma Spa δίνει νέα πνοή ευεξίας

Η έναρξη της φετινής σεζόν καλωσορίζει μία νέα πρόταση ευεξίας αντίστοιχη της αυθεντικής φιλοξενίας του ξενοδοχείου, το Kalesma Spa. Εδώ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης, με επίκεντρο στην ολοκληρωμένη φροντίδα του σώματος και του πνεύματος. Στο ήρεμο περιβάλλον του νέου spa, περιλαμβάνονται δύο πλήρως εξοπλισμένοι χώροι θεραπείας, με ηλεκτρικά κρεβάτια spa θεραπείας Gharieni, Hammam, Sauna από τις εταιρείες KLAFS, Cold Plunge και Brass Monkey. Οι επισκέπτες θα αφεθούν στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών επιλέγοντας μέσα από μία σειρά από ολιστικές και φυσικές περιποιήσεις που θα ανταποκριθούν σε κάθε τους ανάγκη. Το μενού του spa έχει σχεδιαστεί πλήρως από την Dr. Barbara Sturm, προσφέροντας θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που προσφέρουν εξαιρετική αναζωογόνηση και λάμψη στο δέρμα, ενώ τα περίφημα προϊόντα της Dr. Barbara Sturm θα είναι διαθέσιμα και στο νέο Retail Store του spa, προσφέροντας μια εκλεκτή συλλογή για τη φροντίδα του δέρματος. Επιπλέον, χάρη στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Kalesma Spa οι επισκέπτες θα διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση. Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας από την εταιρία Technogym, θα προσφέρει μια εμπειρία wellness που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Η εμπειρία ευεξίας στο Kalesma Spa συμπληρώνεται με συνεδρίες yoga και personal training από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν θεραπείες μασάζ και μοναδικά spa rituals στη σουίτα ή τη βίλα τους, δημιουργώντας έναν πραγματικό χώρο αναζωογόνησης και χαλάρωσης.

Καθώς το Πάσχα πλησιάζει, το Kalesma Mykonos αναμένει να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του δίνοντας υπόσχεση για μία ανανεωμένη σεζόν που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες κάθε επισκέπτη. Από την αυθεντική Μυκονιάτικη φιλοξενία μέχρι τις εορταστικές εκδηλώσεις και τις υπηρεσίες ευεξίας του Kalesma Spa, η εμπειρία φιλοξενίας στο Kalesma Mykonos θα είναι μοναδική όσο ποτέ άλλοτε, εκπέμποντας αέρα ανανέωσης.

Kalesma Mykonos

To Kalesma Mykonos άνοιξε τις πόρτες του στις 20 Μαΐου του 2021. Ένα σύγχρονο κυβιστικό σύμπλεγμα από 25 σουίτες και 2 βίλες που θυμίζει ένα Μυκονιάτικο χωριό χτισμένο στην πλαγιά του Ορνού, στην Αλεόμανδρα, εκεί που η ιστορία θέλει τα άλογα του Απόλλωνα, θεού του φωτός και του ήλιου, της ποίησης και της μουσικής, να έβρισκαν καταφύγιο. Η ενέργεια του τοπίου είναι διάχυτη σε κάθε σημείο του ξενοδοχείου, καθώς όλη η αρχιτεκτονική με την υπογραφή των K-Studio και του Βαγγέλη Μπόνιου, του Studio Bonarchi στην εσωτερική διακόσμηση, έχει καταφέρει να συνδυάσει την παράδοση με την σύγχρονη πολυτέλεια. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου αποπνέουν ηρεμία, απλότητα και εκλεπτυσμένη κομψότητα. Πρόκειται για ένα μέρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να συναναστραφούν με άλλους απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά στο Aloni Sunset Lounge με θέα την Δήλο και το ηλιοβασίλεμα και μοναδικές γαστρονομικές επιλογές στο εστιατόριο Pere Ubu Mykonos με ελληνική κουζίνα βασισμένη σε εποχιακά, τοπικά προϊόντα και βιολογικά συστατικά, με την υπογραφή του σεφ Κώστα Τσίγκα. Όλες οι σουίτες και βίλες έχουν τη δική τους θερμαινόμενη πισίνα, καθώς και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ιδιωτικές βεράντες με υπαίθριους χώρους τραπεζαρίας, ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα και αποτελούν έναν παράδεισο ιδιωτικότητας στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν προσωποποιημένες υπηρεσίες  υψηλού επιπέδου όπως αναζωογονητικές θεραπείες σώματος και προσώπου στο νέο Kalesma Spa, αλλά και στο δωμάτιο,  ιδιωτικά μαθήματα yoga και inroom dining. Το Kalesma Mykonos μοιάζει φτιαγμένο για το κοινό που αποζητά να γίνει ένα με τον τόπο, τους ανθρώπους του, την ενέργεια και τους ρυθμούς του, να γευτεί το φαγητό του, να γοητευτεί από τη μυρωδιά του νυχτολούλουδου και να παρασυρθεί από τις μουσικές του που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το ξενοδοχείο από τον Γιάννη Μητσοκάππα του Zucca Radioκαι, τελικά, να βιώσει την πολυτέλεια της απλότητας, την αγνότητα και την αυθεντικότητα, αλλά μαζί και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και την αξεπέραστη ποιότητα σε υπηρεσίες.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

“Σείστηκε” το Κουφονήσι από τα βεγγαλικά στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου – Πλημμύρησε από κόσμο το νησί (pics – vid) Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο κ. Αντώνης στο χθεσινό γλέντι στο χωριό του Σκαλάδου έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερο του εαυτό, χορεύοντας ζεϊμπέκικο. Στο τέλος καταχειροκροτήθηκε....

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι απόλαυσαν μια βόλτα με τα ποδήλατά τους στην Τήνο, με τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για βόλτα μετά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με δυνατή βροχή και αέρα έψαλαν το «Χριστός Ανέστη» στην Μύκονο. Ο άσχημος καιρός δεν πτόησε τους πιστούς που μαζεύτηκαν στις εκκλησίες για να...