Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

5 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία “στα σκαριά” στις Κυκλάδες – Δείτε σε ποιά νησιά

5 νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία “στα σκαριά” στις Κυκλάδες – Δείτε σε ποιά νησιά

Πέντε νέες επενδύσεις για ξενοδοχεία βρίσκονται “στα σκαριά” στις Κυκλάδες.

Μόλις τον τελευταίο μήνα έχουν δρομολογηθεί 5 τουριστικές επενδύσεις που αφορούν κυρίως σε νέα ξενοδοχεία αλλά και σε επέκταση, σε νησιά όπως η Ανάφη, η Πάρος και η Φολέγανδρος.

Δείτε αναλυτικά τις 5 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στις Κυκλάδες του τελευταίου μήνα, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το bizness.gr:

  • “Στα σκαριά” βρίσκεται νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ανάφη. Το έργο αφορά στην αλλαγή χρήσης υπαρχόντων κατοικιών σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, νομιμοποίηση και ανέγερση νέων ισόγειων κτιρίων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο επιφάνειας 4 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Συκαμιά. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  • Προχωρά νέα επένδυση επέκτασης ξενοδοχείου στη Φολέγανδρο. Το έργο αφορά στην προσθήκη κατ’ επέκταση κτισμάτων σε υφιστάμενο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ακίνητο επιφάνειας 1,3 περίπου στρεμμάτων στην Χώρα Φολεγάνδρου. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  • Προεγκρίθηκε από την ΥΔΟΜ του Δήμου Θήρας η οικοδομική άδεια για την επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Ίο. Πρόκειται για την ανέγερση νέου ξενοδοχείου 3 αστέρων με υπόγειο. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 31,48 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Γαϊδάρου Ράχη, του Δήμου Ιητών, στην Ίο. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  • “Πράσινο φως” έλαβε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Αντίπαρο. Το έργο αφορά στη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 3 αστέρων με πισίνες, εσωτερικό εξώστη και υπόγειο, που θα γίνει σε έκταση 1 περίπου στρέμματος στην περιοχή Άγιος Γεώργιος, στην Αντίπαρο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Πάρου. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.
  • “Στα σκαριά” βρίσκεται νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Πάρο. Πρόκειται για την δημιουργία νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων με υπόγειο και κολυμβητικές δεξαμενές, για το οποίο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την ΥΔΟΜ του Δήμου Πάρου. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 2 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή της Νάουσας, στην Πάρο. Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Συνάντηση Αντώνη Παγώνη με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμος Πάρου: Συνεδρίαση Πολιτικής Προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου Τη Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και ώρα 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Λιμεναρχείο Τήνου: Διακομιδή 47χρονης ασθενούς στη Σύρο Την 15 Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη, το πλωτό περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-609 της Λιμενικής Αρχής Τήνου, κατόπιν διαταγής...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της συντονιστικής επιτροπής πολιτών Θήρας για Γενικό Νοσοκομείο Θήρας Η συντονιστική επιτροπή πολιτών Θήρας για Γενικό Νοσοκομείο Θήρας (ΓΝΘ) καλεί όλα...