Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνάντηση του δημάρχου Μυκόνου με τον υπουργό Τουρισμού

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης στο νησί, ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, επισκέφθηκε το νέο Υπουργό Τουρισμού και καλό φίλο, Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να τον ενημερώσει για τους στόχους που έχει θέσει ο Δήμος. 

Με δεδομένο ότι η Μύκονος είναι ένας κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός και με βάση τη φετινή εξαιρετική τουριστική περίοδο, παρά τη δύσκολη συγκυρία, ο κ. Κουκάς επεσήμανε την ανάγκη διαμόρφωσης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό βασική προτεραιότητα είναι η αναβάθμιση των βασικών υποδομών και η δημιουργία νέων, ώστε να μπορέσει το νησί να ανταποκριθεί στην κάλυψη των αναγκών των κατοίκων, αλλά και των εκατομμυρίων επισκεπτών που δεχόμαστε κάθε χρόνο.

Με πολλή χαρά διαπίστωσα την καλή ενημέρωση και γνώση που είχε ήδη ο Υπουργός, καθώς και τη δέσμευσή του για μία ουσιαστική, στενή και ειλικρινή συνεργασία για την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων του νησιού, αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή του. 

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και επιμονή την προσπάθειά μας για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και την προστασία του μοναδικού μυκονιάτικου τοπίου“, δήλωσε ο κ. Κουκάς. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Μυκονιάτισσα Γενική Γραμματέας Τουρισμού Βίκυ Λοΐζου με την οποία ο Δήμος Μυκονου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας όλο αυτό το διάστημα.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φ. Μαυρομμάτης: “Η παιδεία στις πρώτες προτεραιότητές μας – Νέες σύγχρονες προκατασκευασμένες αίθουσες σε σχολεία” Ο Αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Φώτης...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΓΕΛ Πάρου: Για 2η χρονιά εξεταστικό κέντρο για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών (Πανελλαδικές εξετάσεις 2024) Μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, θα...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κόντρα στις «ταμπέλες» της κοινωνίας, γιατρός στη Σέριφο (Podcast) Ο Θανάσης μεγάλωσε με τις θείες του, γιατί έμεινε ορφανός απο μικρή ηλικία. Παρά τις...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέα Δημοκρατία Θήρας: Πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Με την παρούσα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση...