Πτήσεις και για Σαντορίνη-Κεφαλονιά από Τσεχία το 2022

Πτήσεις και για Σαντορίνη-Κεφαλονιά από Τσεχία το 2022

Η προσθήκη της Σαντορίνης και της Κεφαλονιάς στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων του μεγάλου τσεχικού tour operator Blue Style προς την Ελλάδα για το 2022 ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης (training session) της εταιρείας για 400 best sellers τουριστικούς πράκτορες από όλη τη χώρα, που διοργανώθηκε στις 16 Νοεμβρίου στην Πράγα, με τη συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Πολωνίας & Τσεχίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι εκπρόσωποι της εταιρείας, παρατηρείται ένα διαρκώς ανοδικό ενδιαφέρον των πελατών της για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα και για τον λόγο αυτόν εκτιμούν ότι το 2022 θα αυξηθούν δυναμικά οι κρατήσεις προς ελληνικούς προορισμούς.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ, Νικολέττα Νικολοπούλου, έκανε αναλυτική παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ενώ ακολούθησε ειδικό αφιέρωμα στην Ελλάδα και ειδικότερα στους ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς που προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρεία.

Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Πολωνίας & Τσεχίας, Ν. Νικολοπούλου (αριστερά), στο ελληνικό περίπτερο στη διάρκεια της εκδήλωσης

Στους συμμετέχοντες διανεμήθηκε προωθητικό υλικό του ΕΟΤ, ενώ διεξήχθη και διαγωνισμός με ερωτήματα σχετικά με τη χώρα μας, με τον νικητή να κερδίζει επταήμερο πακέτο διακοπών σε ξενοδοχείο της Ρόδου.

naftemporiki

Πηγή: cyclades24.gr