Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανθή Χαλκιά – Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ: “Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινώ ένα ταξίδι γνωριμίας με όλες και όλους εσάς”

Ανθή Χαλκιά – Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ: “Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινώ ένα ταξίδι γνωριμίας με όλες και όλους εσάς”

Διαβάστε τι αναφέρει στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία,, κ. Ανθή Χαλκιά:

«Από την ημέρα που έγινε  γνωστή η ημερομηνία των εθνικών εκλογών έχω καθημερινά επαφή με τους πολίτες των νησιών μας. Άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι απαραίτητα ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας αλλά ζουν στις Κυκλάδες και η ωριμότητα τους ειλικρινά με έχει εντυπωσιάσει.

Οι Κυκλαδίτες θέλουν να εμπιστευτούν και πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί έχει την τόλμη να τους κοιτάξει στα μάτια, να τους πει την αλήθεια, και αν χρειαστεί ακόμη και να μην φοβηθεί να ζητήσει συγνώμη, όπου πιστεύει ότι πρέπει να αναλάβει την ευθύνη τυχόν λαθών, τα οποία είναι σίγουρο ότι μπορούν και να συμβούν όταν καλείσαι να δουλέψεις και όχι απλώς να σε ενδιαφέρει το πελατειακό κράτος και η νομή της εξουσίας.

Ήδη από το 2019 ,που η Νέα Δημοκρατία ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας – ακόμη και εν μέσω της πρωτοφανούς παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊου μίλησε ρεαλιστικά, δεν κρύφτηκε στα δύσκολα και προσπάθησε να υλοποιήσει ένα ρεαλιστικό και συγκεκριμένο πρόγραμμα  το  οποίο θα μας έδινε ρυθμούς ανάπτυξης μετά από μια δεκαετία κρίσης και την χαμένη περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ίσως κάποιοι να δυσαρεστήθηκαν από κάποιες αποφάσεις, όμως εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν σε δύσκολες προκλήσεις και συνθήκες. Βάζοντας πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον, πάρθηκαν οι αναγκαίες αποφάσεις για την χώρα, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε μια καλύτερη μέρα για όλους.

Η Νέα Δημοκρατία παραμένει ισχυρή και ταυτόχρονα ανανεώνεται με την συμμετοχή πλέον του 45% νέων στελεχών στα ψηφοδέλτια της. Ένα γεγονός που δείχνει ότι την ενδιαφέρει το μέλλον της χώρας και όχι τα πολιτικά τζάκια.

Δείχνουμε καθημερινά ότι κάνουμε βήματα προόδου προς ένα νέο ψηφιακό κράτος, το οποίο δίνει άμεσες λύσεις στον πολίτη. Ειδικά για εμάς τους Κυκλαδίτες αυτή η χρήση της τεχνολογίας μας έχει λύσει τα χέρια δίνοντας το στίγμα για το πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τα προβλήματα της νησιωτικότητας.

Η νησιωτικότητα είναι μια ιδιαιτερότητα των Κυκλάδων, την οποία ελάχιστα μέρη στην Ευρωπαϊκή  Ένωση έχουν να αντιμετωπίσουν.  Έχοντας ζήσει από παιδί στα νησιά μας και έχοντας γνώση επί χρόνια της καθημερινότητας του νησιώτη μέσα από την ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση, πιστεύω ότι ο Κυκλαδίτης βουλευτής πρέπει να είναι περισσότερο διεκδικητικός από τους άλλους για να ισοσταθμίσει τις ιδιαιτερότητες του Νομού μας.

Τα νησιά μας έχουν τεράστιες δυνατότητες και το γνωρίζουμε όλοι. 

Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσω επισκέψεις και ενημερώσεις στα νησιά μας, ώστε να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας, σε όλες τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις των Κυκλάδων.

Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινώ ένα ταξίδι γνωριμίας με όλες και όλους εσάς. Ένα ταξίδι που θα μας δώσει τη δυνατότητα ανταλλαγής ιδεών και απόψεων, αλλά κυρίως θα μας δώσει την δυνατότητα  να συζητήσουμε και να  συμφωνήσουμε στο πως θα βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι με γνώμονα και οδηγό την αγάπη για τα νησιά μας, ο καθένας από το πόστο του, είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε σκληρά για να υλοποιήσουμε τις προσδοκίες αλλά και τις απαιτήσεις του πολίτη, βοηθώντας και προάγοντας τις Κυκλάδες, όπως ακριβώς τους αξίζει.

Σε αυτό τον δρόμο σας θέλουμε όλους μαζί μας»

ΣΤΑΘΕΡΆ,.ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανθή Χαλκιά

Υποψήφια Βουλευτής  Κυκλάδων ΝΔ

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τη βεβαιότητα του πως το ενδιαφέρον της Πολιτείας για τον Δήμο Τήνου και τις αναπτυξιακές του προοπτικές θα παραμείνει έντονο και αυξανόμενο τα επόμενα...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αμοργός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Όρμο Αιγιάλης από Δευτέρα 20 Μαΐου Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 20-5-2024 θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό” από την Ένωση Ξενοδόχων και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Η μεγαλύτερη εκδήλωση στην ιστορία...