Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δυναμική πρεμιέρα για τους ιστιοπλόους των Κυκλάδων στο Πανευρωπαϊκό Ilca4 της Ανδαλουσίας (Αποτελέσματα)

Δυναμικά ξεκίνησαν τα παιδιά από τους Ναυτικούς Ομίλους των Κυκλάδων που συμμετέχουν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ilca4 στο Καντίθ της Ισπανίας. 

Στους αγώνες μετέχουν 228 αγόρια και 167 κορίτσια από 39 χώρες. Τα αγόρια έχουν χωριστεί σε τρεις ομίλους, μπλε, λευκό και κίτρινο για τα προκριματικά και σε χρυσό, ασημί και χάλκινο για τους τελικούς. Τα κορίτσια αγωνίζονται σε δύο ομίλους. Κίτρινο και μπλε για τα προκριματικά και χρυσό και ασημί για τους τελικούς.

Η επίσημη έναρξη έγινε την Κυριακή στην πόλη της Ανδαλουσίας με την παρέλαση των ομάδων και την υποδοχή σε όλες τις αποστολές από τους διοργανωτές και την Δευτέρα ξεκίνησε το αγωνιστικό μέρος με την διεξαγωγή δύο ιστιοδρομιών. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με δύο κούρσες ανά ημέρα και θα ολοκληρωθεί  το Σάββατο 22 Απριλίου. 

Στην Γενική βαθμολογία των κοριτσιών μετά τις δύο χθεσινές ιστιοδρομίες η Θεοδώρα Δαφερέρα του Ν.Ο. Πάρου βρίσκεται στην 8η θέση, η Μαρία Ελένη Καλακώνα του Ν.Ο Πάρου στην 23η, η Σοφία Καραουλάνη του Ν.Ο Άνδρου στην 53η και η Δανάη Πρίντεζη του Ν.Ο Σύρου στην 60η.

Στα αγόρια ο Γιώργος Κυπραίος του Ν.Ο Πάρου μετά τις δύο χθεσινές ιστιοδρομίες βρίσκεται στην 35η θέση της γενικής βαθμολογίας και 8ος στην κατηγορία Κ16 ενώ ο έτερος Κυκλαδίτης Ηλίας Γαβιώτης του Ν.Ο Σύρου είναι 60ος στην Γενική Βαθμολογία και 15ος στην Κ16.

Αν υπολογίσουμε τον αριθμό των συμμετοχών, αθλητών-αθλητριών και κρατών τότε η εμφάνιση των παιδιών από τις Κυκλάδες είναι εντυπωσιακή και ελπίζουμε να διατηρηθούν σε αυτό το επίπεδο που θα τα οδηγήσει όλα  στον χρυσό στόλο που εκ των πραγμάτων θα είναι μεγάλη επιτυχία. Ακόμα βέβαια είναι νωρίς αφού βρισκόμαστε στην δεύτερη μέρα και έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν ακόμα. 

 

 

 

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι απόλαυσαν μια βόλτα με τα ποδήλατά τους στην Τήνο, με τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για βόλτα μετά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με δυνατή βροχή και αέρα έψαλαν το «Χριστός Ανέστη» στην Μύκονο. Ο άσχημος καιρός δεν πτόησε τους πιστούς που μαζεύτηκαν στις εκκλησίες για να...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας τον ύμνο της Ανάστασης στην Απείρανθο της Νάξου – Δείτε το εντυπωσιακό έθιμο (vid) Το Μεγάλο Σάββατο στ” Απεράθου γίνονται οι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του...