Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ilca4: Τα παιδιά των Κυκλάδων έκαναν 6 στα 6 στο χρυσό στόλο (Φωτό)

Εξαιρετικά συνέχισαν και σήμερα οι ιστιοπλόοι των Κυκλάδων της συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ilca4 στο Καντίθ της Ισπανίας με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας . 

Παρότι οι συνθήκες δεν βελτιώθηκαν και οι άνεμοι έπνεαν με την ίδια ταχύτητα που χθες προκάλεσαν την ματαίωση των ιστιοδρομιών, οι διοργανωτές πραγματοποίησαν τρεις κούρσες στα αγόρια και δύο  στα κορίτσια.

Στην Γενική βαθμολογία των κοριτσιών μετά τις δύο σημερινές ιστιοδρομίες οι αθλήτριες του Ν.Ο Πάρου Θεοδώρα Δαφερέρα και η Μαρία Ελένη Καλακώνα του Ν.Ο. Πάρου υποχώρησαν  στην 13η θέση και στην 27η θέση αντίστοιχα ενώ η Σοφία Καραουλάνη του Ν.Ο Άνδρου κέρδισε 19 θέσεις και από την 53η θέση βρίσκεται πλέον στην 34η. Τέλος η Δανάη Πρίντεζη του Ν.Ο Σύρου έχασε 15 θέσεις όμως αποτελεί μεγάλη επιτυχία ότι και τα τέσσερα κορίτσια θα αγωνιστούν στον Χρυσό στόλο σε ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.  

Στα αγόρια  όπως εξηγήσαμε παραπάνω πραγματοποιήθηκαν τρεις κούρσες και οι δύο εκπρόσωποι των Κυκλάδων βελτίωσαν τις θέσεις τους στην Γενική βαθμολογία. Ο Γιώργος Κυπραίος του Ν.Ο Πάρου από την 35η θέση της γενικής βαθμολογίας κατέβηκε στην 32η όμως υποχώρησε στην 10η θέση της Κ16 και ο Ηλίας Γαβιώτης κέρδισε δέκα θέσεις στην Γενική Βαθμολογία και από 59ος βρέθηκε 49ος και στην κατηγορία Κ16 από 15ος βρέθηκε 13ος. 

Είναι αυτονόητο για τους μυημένους στο άθλημα να επισημάνουμε ότι και τα αγόρια θα αγωνιστούν στον Χρυσό στόλο κάνοντας μαζί με τα κορίτσια το εντυπωσιακό 6 στα 6. 

Για να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας θυμίζουμε ότι στα αγόρια συμμετέχουν 225 ιστιοπλόοι και στα κορίτσια 166 !!!!

 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών στη Σαντορίνη Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ένωση Κυκλαδικού Τύπου: Εκδήλωση με θέμα “Κυκλάδες: Φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον υπό απειλή;” Η Ένωση Κυκλαδικού Τύπου (ΕΚΥΤ), ο παγκυκλαδικής εμβέλειας σχηματισμός, που εκπροσωπεί...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Λιμένας Νάξου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΟΥ 14-05-2024.signed (1) Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σύλλογος Επιχειρήσεων Φολεγάνδρου: Διαμαρτυρία για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Επιστολή διαμαρτυρίας του συλλόγου προς το Υπουργείο Ναυτιλίας σχετικά με τα επιδοτούμενα ακτοπλοϊκά δρομολόγια του πλοίου...