Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τριήμερη περιοδεία υποψήφιας Βουλευτή Κυκλάδων Ανθής Χαλκιά στην Νάξο

Την Πέμπτη 20/04 και Παρασκευή 21/04 και το Σάββατο 22/04 η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων Ανθή Χαλκιά περιόδευσε στην Νάξο.
 
Στα πλαίσια της περιοδείας της συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας της Αργοκοιλιωτισσας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πλήθος κόσμου και να έχει μια σύντομη συνομιλία μαζί τους.
 
Επίσης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ.Δημήτρη Λιανό, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα έργα που είναι σε εξέλιξη τόσο στην Νάξο, όσο και στην Ηράκλεια, Δονούσα, Σχοινούσα και Κουφονήσι.
Συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και εκπροσώπους φορέων  με τους οποίους πραγματοποίησε εποικοδομητικές συζητήσεις για θέματα που αφορούν την Νάξο.
 
Η κ. Χαλκιά είχε την ευκαιρία να περπατήσει στους δρόμους της Χώρας της Νάξου και να συζητήσει με πολίτες για θέματα που αφορούν το νησί και την καθημερινότητα τους καθώς και με επιχειρηματίες ενόψει και της έναρξης της φετινής τουριστικής περιόδου.
Στο τέλος της περιοδείας της η κ. Χαλκια ανέφερε ότι η Νάξος είναι το φωτεινό παράδειγμα της σύνδεσης του πρωτογενή, του δευτερογενή και του τριτογενή τομέα του τουρισμού και των υπηρεσιών σε όλες τις Κυκλάδες. Ειδικά η άψογη συνεργασία αυτών των τριών τομέων της οικονομίας του νησιού, έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια την εικόνα της Νάξου και πέρα από την Ελλάδα.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Κύθνο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τη βεβαιότητα του πως το ενδιαφέρον της Πολιτείας για τον Δήμο Τήνου και τις αναπτυξιακές του προοπτικές θα παραμείνει έντονο και αυξανόμενο τα επόμενα...