Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σέριφος: Άφιξη οικογενειακού ιατρού στο ΠΠΙ μετά την επιστολή παραίτησης Κοντάρη

Σέριφος: Άφιξη οικογενειακού ιατρού στο ΠΠΙ μετά την επιστολή παραίτησης Κοντάρη

Κύμα αντίδρασης είχε προκύψει προ λίγων ημερών, μετά την ανάρτηση-επιστολή παραίτησης του ιατρού Θανάση Κοντάρη από το ΕΣΥ.

Ο ιατρός που άφησε τη Σουηδία για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Σέριφο, βρήκε ανταπόκριση και τόσο με δικιά του πρωτοβουλία, όσο και του διοικητή της 2ης ΥΠΕ Κου Ροϊλού, φαίνεται πως το θέμα οδεύει προς το καλύτερο.

Τι σημαίνει αυτό; Άφιξη Γενικού/Οικογενειακού ιατρού στη Σέριφο, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την υγειονομική κάλυψη στο νησί.

Η ανάρτησή του στα social media αναφέρει: 

“Το πρώτο βήμα έγινε.
 
Μόλις έλαβα επίσημα θετική απάντηση από έναν εξαιρετικό νέο ΓΕΝΙΚΟ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΟ, ο οποίος τολμά να έρθει στη Σέριφο και να παλέψει παρέα μας!
 
Αναμένουμε λοιπόν, την άφιξη -όπως υποσχέθηκε – τις επόμενες ημέρες, του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Κου ΡΟΪΛΟΥ, ώστε να διεκπεραιωθούν τα πάντα.
 
Στόχος, μαζί με εμάς τους δυο Γενικούς Οικογενειακούς Ιατρούς, ένας Παιδίατρος (ιδανικά για όλο το χρόνο), και για τους θερινούς μήνες συνολικά τρεις νοσηλεύτριες και τρεις αγροτικοί ιατροί στο νησί της Σερίφου.
 
Οι Κυκλάδες και οι κάτοικοι τους, αξίζουν περισσότερα.
 
Βρισκόμαστε παράλληλα σε συζητήσεις με τον ιατρικό σύλλογο Κυκλάδων, προκειμένου να βρούμε απαντήσεις σε θέματα που ταλανίζουν την υγείας στις Κυκλάδες.
 
Η επιστολή του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου τονίζει το μείζον θέμα.
 
ΥΓ: ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη!
 
Είναι σημαντικό σε τέτοιες δύσκολες ώρες να προσπαθούμε να είμαστε όλοι μαζί.
 
Ευχαριστώ, επίσης, για τις προτάσεις εργασίας/συνεργασίας στην Σύρο, στην Πάτμο, στην Πάρο, στην Σαντορίνη και στην Αθήνα.
 
Σκέφτηκα να φύγω από το ΕΣΥ, όχι από τη Σέριφο όμως! “

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πειραματική Σκηνή “Δονούσα η εν Θεάτρω”: 18 -19 Μάϊου το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» στη Δονούσα Θεατρική Παράσταση Με δύναμη από την...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αεροδιακομιδές ασθενών από Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Μήλο και Νάξο Αεροδιακομιδές ασθενών, από νησιά των Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο τριήμερο από 10 έως 12 Μαΐου....

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Κέα, Πάρο και Τήνο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Απαγόρευση αλιευτικής δραστηριότητας και χρήσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής Ο Λιμενάρχης Νάξου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξιος έχοντας υπόψη: α) Άρθρο 141 του Κ.Δ.Ν.Δ. (Ν.Δ....