Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμος Πάρου: Σοβαρό πρόβλημα η παράνομη στάθμευση και κατασκήνωση στο κοινοτικά πάρκινγκ

Δήμος Πάρου: Σοβαρό πρόβλημα η παράνομη στάθμευση και κατασκήνωση στο κοινοτικά πάρκινγκ

 
Η παράνομη στάθμευση και η παράνομη κατασκήνωση στο κοινοτικό πάρκινγκ στην Παροικιά αλλά και σε άλλα σημεία της Πάρου είναι σοβαρά προβλήματα για το νησί μας και στο πλαίσιο αυτό συγκαλέσαμε σχετική σύσκεψη με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου, την ΕΛΑΣ και το Λιμεναρχείο.
 
Στη σύσκεψη, επίσης, συμμετείχαν ο Έπαρχος Πάρου και υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Μπιζάς και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Ηλίας Κουντρομιχάλης ενώ υπήρξε επικοινωνία και με τον αρχηγό της Δημοτικής Αντιπολίτευσης, Κώστα Ροκονίδα.
 
Ακούσαμε με προσοχή τα δικαιολογημένα προβλήματα των περιοίκων ενώ κατά τη διάρκεια του διαλόγου που ακολούθησε έγιναν αρκετές προτάσεις, προτάσεις και τις οποίες θα μεταφέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
 
Η αστυνόμευση είναι αρμοδιότητα των οργάνων της τάξης, δυστυχώς, όμως, η υποστελέχωση των υπηρεσιών οδηγεί στο να μην εκπληρώνεται στο ακέραιο η αρμοδιότητα τους αυτή.
 
Η δημοτική μας αρχή θα συνδράμει με κάθε μέσο στην επίλυση των προβλημάτων αυτών αλλά κυρίως θα διεκδικήσει με σχέδιο και αποφασιστικότητα την παρέμβαση της Πολιτείας η οποία οφείλει να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις.
 
Εμείς ως δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε η πολιτεία να διαθέσει την υποστήριξη που απαιτείται για βασικές λειτουργίες όπως η δημόσια ασφάλεια, η δημόσια υγεία, η παιδεία και τόσα αλλά.
 
Η ελληνική πολιτεία έχει χρέος να στηρίξει την νησιωτικοτητα ιδιαίτερα σε ένα νησί σαν την Πάρο που συνεισφέρει τόσο σημαντικά στην ανάπτυξη του τουρισμού στο Αιγαίο!

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

“Σείστηκε” το Κουφονήσι από τα βεγγαλικά στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου – Πλημμύρησε από κόσμο το νησί (pics – vid) Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο κ. Αντώνης στο χθεσινό γλέντι στο χωριό του Σκαλάδου έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερο του εαυτό, χορεύοντας ζεϊμπέκικο. Στο τέλος καταχειροκροτήθηκε....

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι απόλαυσαν μια βόλτα με τα ποδήλατά τους στην Τήνο, με τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για βόλτα μετά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με δυνατή βροχή και αέρα έψαλαν το «Χριστός Ανέστη» στην Μύκονο. Ο άσχημος καιρός δεν πτόησε τους πιστούς που μαζεύτηκαν στις εκκλησίες για να...