Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος: Πλήθος κόσμου για το τριήμερο – Υψηλές πληρότητες σε ξενοδοχεία

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος: Πλήθος κόσμου για το τριήμερο – Υψηλές πληρότητες σε ξενοδοχεία

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες ημέρες, πλήθος ταξιδιωτών αφίχθηκε από το πρωί του Σαββάτου στο νησί της Νάξου, με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Με την πληρότητα των πλοίων να αγγίζει το 100%, το νησί της Νάξου υποδέχθηκε τόσο τους επισκέπτες της, με το λιμάνι να γνωρίζει… στιγμές αν όχι Αυγούστου αλλά Ιουλίου.

Επί ποδός Λιμενικό και Αστυνομία

Η αυξημένη κίνηση του τριημέρου, και τα προγνωστικά για μαζική άφιξη τουριστών, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, είχαν σημάνει συναγερμό σε Λιμενικό και Αστυνομία, ούτως ώστε να υπάρξει ομαλή κίνηση των οχημάτων.

Ουσιαστικά προβλήματα δεν υπήρξαν, η συμφόρηση των οχημάτων ήταν ελάχιστη, χωρίς να υπάρξει ταλαιπωρία και παράπονα από τον κόσμο.

Μανόλης Μπαρδάνης – Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου: «Υψηλές πληρότητες – Ενθαρρυντικά σημάδια εν όψει της συνέχειας»

Σε επικοινωνία που είχε το cyclades24.gr με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου κ. Μανόλη Μπαρδάνη, τονίστηκε η υψηλή πληρότητα των καταλυμάτων, τουλάχιστον εντός της χώρας. 

«Η εικόνα που έχουμε έως τώρα είναι ενθαρρυντική. Περιμέναμε αρκετό κόσμο για το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού. Με υψηλές πληρότητες σε καταλύματα εντός της χώρας και ικανοποιητική προσέλευση κόσμου, μόνο θετικά σημάδια μπορούμε να διακρίνουμε, εν όψει της σεζόν».

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με απόφαση του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, εντάχθηκε το έργο  «Δήλος – Ανοιχτό μουσείο. Παρεμβάσεις αναβάθμισης στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο –...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο το 51ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο – Ενημέρωση του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση που είχε πραγματοποιηθεί στο νησί μας τον...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα (Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου) στις 21:50, στην ευθεία Φηρών Πύργου της Σαντορίνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του santonews.gr, που...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης με στόχο την πρώιμη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας Το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάξου και...