Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ios Major 2023: Δεύτερο χρυσό για Ντάλλα, Χατζηνικολάου, πρωτιά για Αντωνακάκη και Περδικάκη (φωτό)

Με δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο στο στήθος θα αγωνιστούν στο THESSALONIKI GRAND ο Σταύρος Ντάλλας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, οι οποίοι μετά το OPEN στα Χανιά κατέκτησαν και το IOS MAJOR που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Μυλοπότας (στο SOUTH BV OPEN βγήκαν δεύτεροι).

Στις γυναίκες πρώτες και καλύτερες βγήκαν οι Κρητικές Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη, με την Αντωνακάκη να πανηγυρίζει το δεύτερο φετινό της χρυσό (κατέκτησε και το SOUTH BV OPEN με τη Χρυσάνθη Χριστοδούλου) και η Περδικάκη το πρώτο.

Το IOS MAJOR που ήταν η διοργάνωση με τον μεγαλύτερο συντελεστή στην πανελλήνια βαθμολογία για τα τουρνουά OPEN, ήταν… το πρόγευμα για την φετινή σεζόν στην παραλία Μυλοπότας, καθώς σε δύο εβδομάδες θα διεξαχθεί το παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας FUTURES.

Όπως και στα Χανιά, έτσι και στην Ίο, στον τελικό των ανδρών αναμετρήθηκαν οι Σταύρος Ντάλλας, Δημήτρης Χατζηνικολάου κόντρα στον Αντιόλ Κόλα και τον Στέλιο Τζιουμάκα, με τους πρώτους να είναι και πάλι οι νικητές. Ο αγώνας είχε όμορφες φάσεις και για τις δύο ομάδες, με τους Ντάλλα και Χατζηνικολάου να παίρνουν τη νίκη με 2-0 (21-14, 21-18) σετ και κατέκτηαν την πρώτη θέση χωρίς να χάσουν σετ.

Στον τελικό των γυναικών, Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη επικράτησαν με 2-0 (21-18, 21-07) της Βασιλικής Ματιάδη και της Αναστασίας Σιρίνινα, σε έναν αγώνα που μεγάλο ρόλο στην εξέλιξή του έπαιξε το πρώτο σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι νικητές και οι νικήτριες πρόσθεσαν από 125 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ πρόσθεσαν από 112,5.

Πριν τις απονομές των επάθλων η ιδιοκτήτρια της Luxurios και βασική χρηματοδότης του τουρνουά Βασιλική Πετρίδου βράβευσε την Έφη Σφυρή η οποία έχει κατακτήσει πρωταθλήματα στη Σάλα κορασίδων , νεανίδων με την Άρτεμις Κορυδαλού πέντε γυναικών με τον Παναθηναϊκό και άλα τόσα σττο Beach Volley με συμπαίκτρια την Βάσω Καρανάσιου. Στην καριέρα της έχει και δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Όλα τα αποτελέσματα των ανδρών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη των ανδρών ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα των γυναικών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη των γυναικών ΕΔΩ.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ίος – «Διονύσιος Σολωμός»: Μαθητές τραυματίστηκαν μετά από πτώση στις κυλιόμενες σκάλες – Στο Κέντρο Υγείας μία 14χρονη Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμος Ιητών: Στειρώθηκαν και σημάνθηκαν (microchip) 90 αρσενικά και θηλυκά αδέσποτα ζώα συντροφιάς (γάτες) Ο Δήμος Ιητών ανακοινώνει το τέλος της Β’ φάσης της...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δύο νέα 5άστερα ξενοδοχεία στην Κέα εξαγόρασε η Everty Η Everty επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της διεθνούς πολυτελούς φιλοξενίας της με την πρόσφατη εξαγορά δύο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνελήφθη ο δράστης της απάτης στην Τήνο Σε συνέχεια της πρόσφατης απάτης που δημοσιεύσαμε σήμερα το πρωί στην Τήνο, σας μεταφέρουμε σύμφωνα με πληροφορίες...