Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μήνυμα υποψήφιας βουλευτή Ανθής Χαλκιά για τις εθνικές εκλογές

Τα δεδομένα της κάλπης της 21ης Μάϊου είναι καταλυτικά. Είναι φανερό σε όλους ότι οι πολίτες επιθυμούν μια αυτοδύναμη, ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις με ορίζοντα την Ελλάδα του 2027.
 
       Στις 25 Ιουνίου πρέπει λοιπόν να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα. Η συμμετοχή μας είναι επιβεβλημένη. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος. Είναι  μια μάχη  την οποία θα κερδίσουμε με όλους εσάς στην πρώτη γραμμή.
 
      Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι εθνική αναγκαιότητα.  Γιατί οι μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μόνο από ισχυρές, αυτοδύναμες κυβερνήσεις.
 
      Με την βοήθεια όλων σας θα συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που ξεκινήσαμε.. Γιατί κάναμε πολλά αλλά πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα.
 
      Λαμβάνοντας ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό θα έχουμε μια πολύ ισχυρή εντολή να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας. Ένα πρόγραμμα με έμφαση στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, με περαιτέρω μείωση της ανεργίας με στοχευμένη μείωση της φορολογίας. Με έμφαση στην  υγεία, την παιδεία, το κοινωνικό κράτος, τη δικαιοσύνη. Για μια κοινωνία με λιγότερες ανισότητες.
 
      Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε στις 26 συνεχίζουμε. Πάμε όλοι μαζί  για μια δυνατή Ελλάδα. Για καλύτερες Κυκλάδες , για όλους μας.
 
 
Σταθερά  Τολμηρά  Μπροστά
 
 
           Ανθή Χαλκιά
Υποψήφια βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων
 
 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express πιστή στις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας, αλλά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H SKY express μετέφερε και φέτος το Άγιο Φως στη Μύκονο Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Μυκόνου το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πόλος έλξης στη Σέριφο ο Ματίας Αλμέιδα Στο νησί της Σερίφου βρίσκεται για το Πάσχα, Ματίας Αλμέιδα. Η προσωρινή διακοπή της Super League ήταν...